Handbal Turul I, fără greşeală

0
29
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

HCM Făgăraş – Unirea Sânnicolau Mare 41-29 (21-10)

Primul tur al Campionatului masculin de handbal Divizia “A” a fost încheiat de handbaliştii făgărăşeni fără greşeală. Din 5 jocuri disputate, ei au obţinut tot atâtea victorii şi au devenit principalii candidaţi la câştigarea seriei şi participarea la barajul de promovare în Liga Naţională.

Sâmbătă, făgărăşenii au întâlnit acasă pe Unirea Sânnicolau Mare, echipă pe care au învins-o categoric, cu 41-29. Jocul a fost la discreţia formaţiei pregătite de Dumitru Opriş, care a tranşat disputa încă din prima repriză, când au intrat la cabine cu un avans de 11 goluri : 21-10. Repriza secundă a fost abordată mai relaxat, iar oaspeţii au echilibrat jocul, dar nu au reuşit decât să limiteze proporţiile scorului.

În etapa următoare, prima din returul I, HCM Făgăraş va evolua în deplasare la Universitatea Craiova.

Clasament Tur I

1.       HCM Făgăraş       10p

2.       Poli Timişoara       6p

3.       Unirea Sânnicolau   6p

4.       Univ Craiova         4p

5.       HC Arad     4p

6.       CSM Lugoj 0p

Start lansat pentru Juniorii II

La sfârşitul săptămânii trecute au intrat în competiţie şi juniorii II ai CSS Făgăraş. Primul turneu a avut loc la Sf. Gheorghe, unde tinerii handbalişti făgărăşenii au învins în toate cele patru jocuri disputate:

30-24 cu CSS Sibiu

35-22 cu CSS Sf. Gheorghe

44-22 cu CSS Braşov

29-20   cu CSS Dinamo Braşov

În urma acestui turneu, CSS Făgăraş s-a instalat pe primul loc în serie şi va fi gazda următorului turneu, ce va avea loc în perioada 3-4 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ