Halloween la „Radu Negru“

1
66
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Vampirii, vrăjitoarele şi fantomele au bântuit vineri, 29 octombrie, Colegiul Naţional „Radu Negru“. Din fericire, a fost vorba doar de micuţii din clasaI care au organizat un carnaval de Halloween. Alături de ei au fost şi părinţii, iar unii au ales să poarte şi ei măşti hidoase.

Elevii claselor primare au intrat de luni, 1 noiembrie, într-o minivacanţă de o săptămână. Iar cum Halloween-ul a devenit din ce în ce mai popular şi la noi în ţară, unii au hotărât să organizeze o petrecere cu această ocazie încă de vineri. S-a întâmplat şi la Colegiul Naţional „Radu Negru“, unde personaje care mai de care mai haioase sau hidoase au poposit pentru câteva ore în sala de sport a liceului. Actorii au fost elevii clasei I.

„Am organizat un carnaval de Halloween şi să marcăm vacanţa care va începe de luni, 1 noiembrie. Vom avea parte de concursuri, muzică şi multă, multă distracţie“, ne-a spus Codruţa Culda, învăţătoarea elevilor.

Nici părinţii nu s-au lăsat mai prejos. Unii au ţinut să facă şi ei parte din atmosfera Halloween-ului. „Ne-am gândit să organizăm carnavalul pentru ca aceşti copii să socializeze. Am invitat şi părinţii copiilor pentru ca să ne cunoaştem mai bine, fiind  un început de ciclu primar“, ne-au spus organizatorii.

La sfârşit, cele mai frumoase măşti au fost premiate.

(Mihaela BĂRGĂOANU)

1 COMENTARIU

  1. Ce ti-e si cu snobismul asta!Ce-o fi avand romanii in comun cu Hallowee-ul si cu Valentin’s Day, nu stiu.

LĂSAȚI UN MESAJ