Guvernul pune taxă pe nevasta casnică

1
15
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Prin scrisoarea de intenţie pe care Executivul o va trimite Fondului Monetar Internaţional, guvernul Ponta se angajează să introducă o serie de noi biruri asupra contribuabililor români. În schimb, va creşte venitul minim garantat.

Documentul prevede introducerea unor noi taxe, cu data de 1 ianuarie 2014.

images (1)

Astfel, cei care au venituri din chirii vor plăti contribuţii la sănătate şi pensii din aceste câştiguri de la 1 ianuarie 2014. Mai mult, nevestele sau copiii majori ai oamenilor cu venituri mari, care nu lucrează, vor aduce costuri suplimentare pentru cei care îi întreţin. Mai exact, cel care aduce banii în casă va plăti pentru aceştia contribuţii la pensii şi sănătate.

De asemenea, va fi modificată modalitatea de impozitare a proprietăţii. Aceasta va varia în funcţie de scopul de folosinţă şi nu de statutul legal al proprietarului, informează România TV.

Cu banii astfel obţinuţi, Guvernul vrea să acorde un ajutor suplimentar, începând cu luna septembrie, pentru familiile cele mai sărace care se încălzesc cu electricitate, iar din 2014 va creşte venitul minim garantat şi nivelul alocaţiilor familiale.

În plus, oficialii vor să simplifice anchetele pentru familiile care cer alocaţii familiale şi venit minim garantat.

sursa:pesurse.ro

1 COMENTARIU

  1. Eu cred cà ar fi bine sà taxeze Guvernul si Soacrele ,.. nu numai nevestele ! Adicà sà pretindà o aprobare de soacrà ,.. si aprobarea asta sà se elibereze cu programare ,… cà mult prea multe soacre au invadat teritoriul acesta Mioritic ! Deja numàrul Soacrelor depàseste cu mult numàrul Mioritelor pe Plaiul acela Mioritic ! O adevàratà catastrofà ecologicà nu alta !

LĂSAȚI UN MESAJ