9 COMENTARII

 1. Respectuos va rog, daca se poate, sa ma lamuriti de ce primesc in fiecare luna o factura cu o datorie de 3 lei de la ECOTERM?Eu nu mai am nimic in comun cu ei,ci doar fasptul ca suntem fagaraseni.Sa nu-mi spuneti ca tevile de apa calda trec prin subsolul blocului ca ar fi o tampenie.In acest caz EI ar trebui sa plateasca locatarior.

 2. Costica,nu te mira,chiar daca nu mai ai nimic in comun cu ei,esti inca o vaca buna de muls.Asa ca incearca sa folosesti notele lor de plata ca hartie igienica si sa vezi ce se intampla.

 3. ArdeLeanco ai folosit o figura de stil cam neinspirata si ofensatoare intr-un fel;cea cu mulsul.Daca vor ceva de muls,sa-si mulga propriile neveste, sa ne lase in pace.Astia procedeaza exact ca Tvr-urile, cu taxa lui NasCase.Tie ti s-a intamplat ceva dupa ce le-ai folosit ca servetele?

 4. Costica,tata!!!!!!!!!!!!Cand am spus ca esti inca”o vaca buna de muls”,nu am vrut sa spun ca ai ugere si dai si lapte ci ca ei s-au invatat sa-ti ia banii pentru ceva ce tu nu mai folosesti de la ei.Notele lor de plata arunca-le la gunoi si nu-ti fa probleme(nu le folosi ca servetele ca sunt nocive).Grea mai e, Doamne,limba romana!!!!!.

 5. Eu vorbesc despre o problema reala si,ca de obicei, se gaseste cate unul sa dea cu mucii in fasole, asa cum face CARTITA de deasupra.Daca ai ceva de spus,spune,nu-ti mai clantani proteza sa te afli in treaba;sau esti vreunul de la ECODERM”(adica unul cu cheresteaua groasa).De cand s-a „spart”IGOF-ul societatile rezultate au ridicat frecvent preturile serviciilor fara sa faca investitii.Apa serv, numai in cativa ani, a crescut pretul la m.c. de apa, de la 4500-5000 lei vechi la peste 40000 de mii..SALCO-istii au saltat si ei pretul.Ce sa mai spun de pomanagii de la ECO cu factura lor de 3 lei la propriu si la figurat.

 6. Tu ArdeLeana, da’ te ofuschezi prea repede bre;cum ti-ai dat seama ca e grea limba romana?Tu fata, vaca nu are decat un uger cu patru tate, nu mai multe „ugere”.Hai s-o lasam balta!

 7. Costica dragule!!! esti un nostalgic iremediabil.Chiar nu poti sa pui doua idei in acelasi comentariu? si mai ales sa nu jignesti?.La asta m-am referit cand am spus ca este grea limba romana.Pe de alta parte,daca exista oameni cu doua perechi de …..,ca tine,de ce nu ar exista si vaci cu doua ugere?.Am uitat,de fapt, ca m-am adresat eroului lui Cervantes(dar nu „de la Mancha” ci de la Fagaras),care se lupta cu Ecoterm,Salco,Apaserv etc.Chiar crezi ca ai vreo sansa in lupta asta?……daca da …..si daca ai sange undeva,da cu ei de pamant si atunci poti spune ca ai realizat ceva……..daca nu……ciocul mic si pasul mare……plateste-ti toate birurile pe care le accepti de ani de zile,cu resemnarea unui invins si lasa problemele reale,ca sunt prea grele pentru niste amarati.

 8. Pentru oamenii de buna credinta, vreau si eu o lamurire cu privire la facturile emise de ECO, pe luna octombrie.
  Au aparut sume destul de mari pentru toti locatarii, chiar si pentru cei debransati. Platim unele polite, sau daca au vazut ca am platit pana acum acei 2-3 lei pe luna, fara sa facem scandal, au marit miza.

  Presupun ca la fiecare ne e frica sa vorbim sau sa facem ceva. Asteptam sa ne rezolve cineva problemele. Daca cineva are o propunere, sa o faca publica pe forum. Trebuie sa stopam aceasta taxare pe NV. Acesti nemernici care ne sug de ani de zile, trebuie sa inceteze. TREZITI-VA FAGARASENI !

LĂSAȚI UN MESAJ