Gheorghe Turda şi Ionuţ Langa la Festivalul Narciselor de la Vad

0
432
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

În poiana cu narcise de la Vad s-a întâmplat un lucru nemaiîntâlnit până acum. Este vorba de o secetă timpurie care a afectat foarte mult apariția acestor flori minunate, protejate de lege. Reprezentanții Primăriei Șercaia sunt îngrijorați de acest fenomen dar susțin că chiar și în aceste condiții, festivalul se va organiza. Autorităţile locale din comuna Şercaia au pregătit multe surprize celor dornici de distracţie. Ajuns la cea de-a 18-a ediţie, „Festivalul Narciselor“ va avea loc duminică 20 mai în poiana de la Vad.

Programul festivalului
Cap de afiș la ce-a de-a 18-a ediție a festivalului este interpretul de muzică folclorică Gheorghe Turda. Atmosfera va mai fi întreținută de soliștii Mioara Greavu, Ionuț Langa, Ștefan Ramba, Georgiana Părânjel, Loredana Gașpar și Gheorghe Berian. Pe scenă vor mai urca ansamblurile folclorice Făgărașul „Plaiurile Șincii”, „Plaiurile Lisei”, dar și trupa de dans „Hansel și Gretel”.
Evenimentul organizat de Primăria Comunei Șercaia, cu sprijinul Consiliului Județean Brașov, va începe duminică, de la ora 14.

LĂSAȚI UN MESAJ