Furt fără precedent. Oamenii din Berivoi au rămas fără oi!

2
74
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

au-facuto-de-oaie-0Un cioban din Berivoi a avut un şoc, săptămâna trecută. Omul a fost bulversat când şi-a dat seama că din 600 de oi, îi lipsesc mai bine de 200. Mioarele aparţineau localnicilor din Berivoi iar bărbatul le avea în grijă. Astfel că, în seara de miercuri spre joi, ciobanul a lipsit câteva zeci de minute iar când s-a întors şi-a dat seama că din cârd îi lipsesc oi. Oamenii legii au fost alertaţi, la fel propietarii animalelor. A doua zi oile au fost căutate şi s-a intervenit cu un elicopter în speranţa că vor fi găsite în împrejurimi. De abia vineri seara, poliţiştii au reuşit să depisteze cârdul. Oile au fost reperate în judeţul Argeş, în zona Valea Marea. Se pare că hoţii au trecut munţii Făgăraş, însă planul nu le-a reuşit pentru că poliţiştii împreună cu sătenii le-au ieşit în cale. A urmat o urmărire ca în filme însă din cei trei suspecţi, doi au fugit iar unul a fost prins. S-a deschis dosar de cercetare penală.

2 COMENTARII

  1. trebuie sa mentionez ceva…. politia nu a facut absolut nimic, ei au venit in Valea Mare si au preluat hotul… asta a fost toata munca politistilor… oamenii din satul Berivoi au fost cei care au depistat hotii.

  2. …satenii ar trebui admirati pentru curajul de care au dat dovada, spiritul de echipa si pentru maiestria cu care au depistat toate indiciile, nu oamenii legii care n-au facut altceva, decat sa ia totul pe tava si in unele momente sa si incurce…dorinta arzatoare a satenilor de a-si recupera animalele si-a spus cuvantul…

LĂSAȚI UN MESAJ