Fostă cabană de vânătoare a lui Ceaușescu, transformată în platou de filmare

0
263
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Scene din filmul „Legenda lui Ochi”, care îi are în distribuție pe Willem Dafoe şi Emily Watson, au fost filmate la Bâlea Lac. Echipa româno-americană a transformat fosta cabană de vânătoare a lui Nicolae Ceaușescu-„Paltinu”, în platou de filmare, potrivit Mediafax.
Americanii au ales Bâlea Lac unde au început să filmeze, la sfârșitul săptămânii trecute, câteva scene din filmul „Legenda lui Ochi”, care îl are în distribuție pe Willem Dafoe.
„Suntem încântați și onorați că frumusețea Munților Făgăraș, în special frumusețea zonei Bâlea Lac, va fi admirată în curând de cinefili din toată lumea, iar o parte din ei, cu siguranță, vor dori să vină la fața locului”, au transmis, luni, reprezentanții Consiliului Județean Sibiu.
„Legenda lui Ochi” urmăreşte povestea unei tinere, pe nume Zengel, care fuge de acasă şi învaţă să comunice cu o specie de animale evazivă cunoscută sub numele de Ochi. Actorul american Willem Dafoe are patru nominalizări la Premiul Oscar şi trei la Globul de Aur, în cariera sa până în prezent având în total 110 nominalizări şi 79 de premii.
Zona situată la o altitudine de peste 2.000 de metri în Munții Făgăraș a atras de mai multe ori echipe de filmare, aici fiind turnate mai multe scene de film și reclame.
sursa foto:facebook.com/mariusconstantin.olariu

LĂSAȚI UN MESAJ