Filme de excepție la Făgăraș

0
40
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

filmeVești bune pentru cinefilii făgărășeni. Aceștia au ocazia să savureze 4 filme de renume care se vor proiecta săptămâna viitoare în Făgăraș. Este vorba despre evenimentul „Gala filmului de autor“, care ajunge în Făgăraș începând cu data de 25 noiembrie. Activitatea cinefilă se organizează pe parcursul a două zile în sala mare de la Cercul Militar din municipiu iar intrarea este gratuită.
Astfel marți 25 noiembrie începând cu ora 17:00, iubitorii de cinematografie pot urmări „Only Lovers Left Alive“, în regia lui Jim Jarmusch. La ora 19:30 este programat filmul „Leviathan“ în regia lui Andrei Zviaghințev, care a primit Premiul pentru scenariu la Cannes în 2014.
Miercuri 26 octombrie la ora 17:00 o să fie proiectat celebrul „La Jaula de Oro“, în regia lui Diego Quemada-Diez, film care a obținut premiul „Un Certain Talent“ la Cannes în 2014. La ora 19:30 este programat „ Maps to the stars“ în regia lui David Cronenberg, care de asemenea a obținut premiul pentru interpretare feminină la Cannes în 2014.

LĂSAȚI UN MESAJ