Filarmonica Sibiu a concertat la Biserica Evanghelică

0
124
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

filarmonica 3filarmonica 1filarmonica 2filarmonica 4filarmonica 5filarmonica 6filarmonica 7Filarmonica Sibiu a concertat la Făgăraș. Sunete prețioase provenite de la instrumente precum vioară, violoncel, violă, contrabas, flaut, oboi, fagot și clarinet, au fost împreunate de bagheta dirijoarei Christiane Neubert. Evenimentul a avut loc sâmbătă 20 decembrie, în incinta Bisericii Evanghelice din municipiu, iar publicul numeros a demonstrat că este dornic de muzică clasică.
Oameni de toate vârstele au venit să asiste la acest concert minunat care a avut ca temă, Crăciunul. Melodiile alese au fost în ton cu sărbătorile de iarnă, iar filarmonicii i s-au alăturat corul din Făgăraș și basul din Sfântu Gheorghe, care au fost desăvârșite cu vocea sopranei Melinda Samson.
Reprezentația a fost un mare succes, iar grația cu care au concertat membrii Filarmonicii Sibiu a depășit orice graniță emoțională. Deja a devenit o tradiție ca Biserica Evanghelică să găzduiască evenimente de o asemenea anvergură, și așa cum ne-a obișnuit, și în anii următori ne va delecta cu momente clasice. În consecință, făgărășenii au demonstrat că partea culturală este bine definită în această zonă și au savurat spectacolul care i-a emoționat în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ