„Iia călătoare“, la ceas aniversar. Șezătoare în Cetatea Făgăraș cu oaspeți din întreaga țară!

0
348
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Șezătoare în Cetate , la ceas aniversar. Doi ani au trecut de când, făgărășencele de la Asociația Iia Călătoare au încercat prin acțiunile lor, să coboare iia de pe scenă, să o scoată din lada de zestre, și să spună lumii povestea sufletului românesc cusuta pe pânză albă.

Au călătorit în ie prin satele din Țara Făgărașului, au dus-o în școli și muzee, galerii de arta, au arătat-o străinilor. Anul acesta, cu ocazia aniversării a celor 2 ani de la înființare, reprezentantele Asociației Iia Călătoare au organizat o șezătoare în Cetatea Făgăraș. O șezătoare cu scop caritabil prin care vor duce bucurii copiilor din familia Hospice Casa Speranței Făgăraș prin intermediul Cutiuței călătoare.

Practic sâmbătă dimineața a fost și o expoziție vie a portului popular. Crama Cetății a găzduit peste 160 de reprezentante de la grupuri de Șezătoare din Țara Făgărașului, Brașov, Muzeul Junilor Brașov, Avrig, Săcădate, Veneția de Jos și Mărgineni.        

O emisiunea integrală cu tot evenimentul organizat de Asociația Iia Călătoare o veți putea urmări zilele următoare pe Făgăraș TV.

LĂSAȚI UN MESAJ