Festivalului „Făgăraş, foaie de ceapă“ se apropie! Vezi ce artişti urcă pe scenă!

1
261
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Ediția cu numărul 5 a Festivalului „Făgăraș, foaie de ceapă“ se apropie. De curând s-a aflat și programul spectacolului. Potrivit acestuia, festivalul se va desfășura în zilele de 2, 3 noiembrie începând cu ora 17.00.

 

Vor urca pe rând, pe scenă artişti din zonă, ansambluri folclorice din Ţara Făgăraşului, Andreea Haisan şi Ansamblul Folcloric „Lunca Moldovei“, Diana Cârlig şi Ionuţ Bledea, Ansamblul artistic profesionist „Mureşul“ din Târgu Mureş şi soliste vocale precum Maria Neag, Maria Sântean Faghiura, Dorina Grad, Dorina Oprea şi Leontina Pop.

 

Intrarea se va face pe bază de invitație pe care o veți putea achiziționa de la secretariatul Casei de Cultură Făgăraș în perioada 28 – 31 octombrie 2019 între orele 09.00 și 17.00.

 

1 COMENTARIU

  1. […] Aproximativ 800 de invitații au fost puse la dispoziție de Casa de Cultură din Făgăraș pentru Festivalul „Făgăraș, foaie de ceapă“ , un eveniment care va avea loc în acest weekend. Din păcate, pentru cei care nu au apucat să obțină invitații, nici nu vor mai avea ocazia, și asta pentru că s-au epuizat. Mai multe detalii despre eveniment aici. […]

LĂSAȚI UN MESAJ