Festivalul tradițiilor locale din comuna Hârseni

1
149
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

,,Festivalul tradiţiilor locale din comuna Hârseni,,- în organizarea primăriei și a Consiliului Local, cu cofinanțare de la Consiliul Județean, va avea loc duminică, 10 iulie pe stadionul din localitate, începând cu ora 13.00. Proiectul are ca obiectiv general promovarea educaţiei şi culturii tradiţionale locale, prin organizarea evenimentului cultural tradiţional, respectiv a unui festival ce are ca scop promovarea patrimoniului cultural prin dansuri specifice zonei, prezentarea portului tradiţional şi a muzicii populare româneşti.
Pe scena amplasată pe stadion vor evolua artişti şi ansambluri de dansuri populare din zonă, dar și de nivel național. Invitat special este Cristian Pomohaci care va deschide festivalul, urmat de artiști populari din Țara Făgărașului: Iulia şi Horaţiu Haiduc, Diana Gribicea, Flaviu Florea, Carmina Tatomir, Georgiana Pătrânjel, Larisa Bera şi Maria Elena Curticăpean. Spectacolul va fi completat cu dansuri populare interpretate de ansamblurile Făgăraşul, Junii Hârseniului și cel al Clubului Elevilor din Făgăraș.
Prin derularea acestui proiect autoritatea locală continuă sprijinirea activităţilor culturale iniţiate la nivelul comunei atât de primărie cât şi de cadrele didactice şi îşi propune să susţină continuarea acestora şi în anii următori. Proiectul este susţinut de Consiliul Local Hârseni, Primăria Comunei Hârseni şi este cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov.

1 COMENTARIU

  1. Ce tareeee, sper sa ajung si eu – daca nu ploua. Imi plac evenimentele de genul asta. De obicei urmaresc evenimentele pe https://www.ecomunicate.ro ma mir ca Festivalul traditiilor nu apare si acolo. Imi place foarte mult Diana Gribicea, oare exista un program, la ce ora o canta ea?

LĂSAȚI UN MESAJ