Festivalul Evadart, în plină desfășurare. Următoarele spectacole sunt…

0
122
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Elevii din Ţara Făgăraşului şi nu numai au ocazia să-şi demonstreze talentul pe scena Casei Municipale de Cultură. Festivalul „Evadarea în artă“ a devenit deja tradiţie în oraşul nostru și este în plină organizare. Sunt 637 de participanți, copii- între 6 și 19 ani. Ei au intrat în competiție la una dintre cele 5 categorii, respectiv artele spectacolului, arte vizuale, artă muzicală și coregrafică, arta cuvântului și tradiții. Sâmbătă a fost ziua dedicată dansului.

Festivalul EvadArt , ediția a X-a continua în această săptămână cu niște spectacole de teatru de excepție. Așadar pe 17 aprilie de la ora 11.00 va avea loc un spectacol-concurs „Artele Spectacolului“  iar de la 18.00, Trupa EvadArt vă invită la drama „Locuiesc în sensul giratoriu“.

Pe 19 aprilie de la ora 12.00 Trupa „Trepte“ vă invită să urmăriți comedia „Sforăie în locul meu“ iar de la ora 19.00 , trupele de teatru Evadart și Thalia vă oferă comedia „Haide ucide-mă dragoste!“. Pe 19 aprilie, copiii sunt invitați la piesa „Crăiasa Zăpezii“ de la ora 10.00 iar de la 12.30, Trupa Micul Print prezintă Săgeata Albastră. Tot vineri, de la ora 19.00, făgărășenii sunt invitați la drama romantică „Fluturii sunt liberi“. Ultimul spectacol din cadrul celei de a X-a ediție a Fesivalului Evadart va avea loc sâmbătă 20 aprilie de la ora 11.00, tot la Casa de Cultură din Făgăraș. Festivalul se va încheia sâmbătă la ora 17.00 cu Gala Laureaților.

LĂSAȚI UN MESAJ