Festivalul de jazz de la Victoria, la a treia ediţie!

1
36
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


Ceea ce părea doar idee de moment, un proiect sortit să moară încă din faşă, s-a transformat într-o frumoasă certitudine. Festivalul de jazz de la Victoria a ajuns la cea de a treia ediţie! Animat de acelaşi inimos organizator, muzicianul Victor Hoajă, festivalul din oraşul de la poalele Făgăraşilor tinde să devină tradiţie. Sprijinit de această dată şi de autorităţile locale, Primăria şi Consiliul Local al oraşului Victoria, festivalul ne propune nume atractive. Astfel, pe scenă vor urca cunoscutul instrumentist la muzicuţă Marcian Petrescu şi grupul său Trenul de Noapte, precum şi DN1 Band, un grup braşovean alcătuit din muzicieni cu vechi state de servicii. Prezentarea festivalului va cădea din nou în sarcina celebrului critic de jazz Florian Lungu.
A treia ediţie a Victoria Jazz Festival va avea loc sâmbătă, 24 noiembrie, la Restaurantul „Paradis“, cu începere de la ora 20.00

1 COMENTARIU

  1. Sa-l felicitam pe Victor Hoaja pentru organizarea celei de-a treia editii ! Inca un exemplu ca „omul sfinteste locul” !

LĂSAȚI UN MESAJ