Fără emoţii

5
47
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

H.C.M.  Făgăraş – C.S.M.  Lugoj  38-24 (13-10)

Principalii realizatori HCM: Bera-8 goluri, Dincă şi Dedu – câte 6 goluri

H.C.M.: Şuteică-Dincă, Dobrin, Marinescu, Soci, Bera, Rău.

Au mai jucat: Şofronici, Ivanov – Lazea, Cotinghiu, Pasăre, Dedu.

H.C.M Făgăraş continuă să rămână neînvinsă şi totodată lideră autoritară şi după etapa consumată sâmbătă din cadrul campionatului masculin de handbal divizia A. Făgărăşenii  au învins, de data aceasta pe teren propriu, pe C.S.M. Lugoj, cu un rezultat concludent, 38-24, care reflectă întocmi  diferenţa de valoare dintre cele două echipe.

Ceva emoţii au fost doar în prima parte a jocului, când oaspeţii au menţinut un scor mai strâns ( 13-10 la pauză), iar HCM a rămas şi fără portarul Şuteică, eliminat direct în urma unei ciocniri cu un adversar. Odată reluată repriza secundă, diferenţa de 3 goluri a început să crească simţitor, iar lugojenii au făcut tot mai greu faţă jocului. După numai 5 minute, scorul a ajuns la 18-11, apoi în minutul 52 diferenţa a crescut la 11 goluri (32-21), pentru ca la final, tabela să indice 38-24.

În etapa următoare, HCM Făgăraş va evolua în deplasare la Universitatea Poli II Timişoara.

Clasament

1.     HCM Făgăraş 14 p

2.     HC Arad 8 p

3.     Unirea Sânicolau 8 p

4.     Univ. Craiova 6 p

5.     Poli II Timişoara 6 p

6.     CSM Lugoj 0 p

Handbal juniori

Juniori II- Lideri autoritari

Campionatul republican de juniori II şi-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute jocurile celui de-al doilea turneu in organizarea CSM Făgăraş. Pentru juniorii făgărăşeni acest turneu a confirmat încă o dată că rămân echipa cea mai valoroasă din serie. După cele patru victorii din primul turneu a urmat alte patru care le consolidează poziţia de primul loc în clasament în maximum de puncte. CSS Făgăraş a învins pe CSS Sibiu cu 34-17, CSS Sfântul Gheorghe cu 36-15, CSS Braşov cu 25-10 şi CSS Dinamo Braşov cu 36-14. Următorul turneu va avea loc în perioada 11-12 februarie 2011 şi va fi organizat de CSS Braşov. Un rezultat valoros au obţinut şi juniorii I care au învins în deplasare pe CSS Sibiu cu 33-25. În urma acestui rezultat CSS Făgăraş a egalat la puncte pe lidera clasamentului Naţional Sighişoara.

5 COMENTARII

  1. felicitari pentru contraperformanta de a face un articol de 5 cmp despre echipa de juniori I, echipa neinvinsa in Campionatul Romaniei, echipa care a obtinut un rezultat de egalitate impotriva Centrului National de Excelenta de la Sighisoara. Aceste amanunte nu conteaza in orasul nostru. Sunt altele mai importante. Bravo inca o data.

  2. Are dreptate BUBU ! Scrieti o juma’ de pagina despre o echipa care joaca intr-un campionat din care nu se retrogradeaza si care are in serie sase echipe . Halal performanta !!!

  3. stai sa ne intelegem … ESTE DE APRECIAT CEEA CE FAC CEI DE LA ECHIPA DE SENIORI !!! nu conteaza ca nu se retrogradeaza…CONTEAZA CA AU O ECHIPA FOARTE BUNA, o echipa tanara …si o echipa care este mult peste echipe din orase mari…orase cu un buget de cel putin 3-4 ori mai mare decat al echipei noastre locale.
    Halal performanta e alta …. stiti la ce ma refer … 4 echie in serie !!! altele si altele…
    p.s. orice ati face noi VOM FI TOT IN PICIOARE… asa ca …. numai bine RESPECT HCM & CSS

LĂSAȚI UN MESAJ