Făgărăşenii revin la jocurile din Liga Zimbrilor

0
213
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Formaţia de handbal masculin a clubului CSM Făgăraş a ajuns la finalul perioadei de pregătire şi verificare. Timp de trei săptămâni, sub comanda antrenorului Adrian Petrea, sportivii au fost antrenaţi atât din punct de vedere fizic, cât şi tactic.
Meciurile amicale susţinute i-au dat şansa acestuia să evalueze fiecare jucător în parte şi să abordeze posibile noi formule de joc pentru meciurile oficiale, anunţă site-ul oficial al clubului.
Astfel, în cadrul turneului susţinut acasă, CSM Făgăraş a învins echipa Odorheiului, ce activează în Diviza A, cu scorul 33-15, pierzând în faţa adversarului din Liga Naţională CSM Focşani, scor 22-24.
„Cele două meciuri pe care le-am disputat la Făgaraş au fost foarte utile pentru a perfecţiona ceea ce am pregătit din punct de vedere tactic şi fizic în vederea meciurilor oficiale care urmează. Îmi felicit jucătorii pentru efortul depus şi suporterii care au venit alături de noi să ne vadă la lucru. Sunt încrezător în potenţialul jucătorilor şi în ceea ce am pregătit pe plan tehnico-tactic. Aşteptăm cu nerăbdare primul meci oficial împotriva liderului la zi al Ligii şi nu putem decât să abordăm cu încredere şi curaj acest meci. Ne dorim să facem un joc bun, şi de ce nu un rezultat surpriză. Contez şi pe aportul publicului făgăraşean în acţiunea noastră de a câştiga cât mai multe partide, cel puţin cele de acasă”, a spus antrenorul Adrian Petrea.
În această săptămână se reia Campionatul Ligii Zimbrilor, cu etapa a– XV-a, în care făgărăşenii vor întâlni echipa CSM Bucureşti, pe teren propriu. Meciul va avea loc miercuri, în Sala de Sport a Colegiului Naţional „Radu Negru” din Făgăraş, începând cu ora 18:00.

LĂSAȚI UN MESAJ