Făgărășenii nu își plătesc gunoiul

0
46
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

poza salco pag 1Făgărășenii sunt tot mai datori! De la lună la lună numărul celor care nu își mai achită facturile crește semnificativ. Nici în cazul facturilor pentru serviciile de salubritate, lucrurile nu stau mai bine. În jur de 800 .000 de lei are de recuperat societatea Salco Serv de la făgărășeni. Restanțele cele mai mari le înregistrează asociațiile de proprietari.
În topul datornicilor sunt asociațiile de proprietari care au o datorie către firma de salubritate de peste 200.000 de lei. De asemenea, restanțe mari au și agenții economici, în jur de 100.000 de lei, dar și populația de la case. În luna aprilie, societatea a trimis notificări către asociațiile de proprietari. Totuși situația nu s-a îmbunătățit, așa că reprezentanții Salco vor trimite din nou notificări.
Pe lista asociațiilor cu datorii mari se află Asociația numărul 28 din Tăbăcari care are o restanță de peste 20.000 de lei. Pe locul doi se situează Asociația de locatari numărul 26 din centrul civic care are de achitat suma de peste 15.000 de lei, sumă restantă încă din 2007. Și nu în ultimul rând, pe lista rușinii se află Asociația numărul 5 din Vasile Alecsandri cu o datorie din 2009, de peste 13.000 de lei.
În cazul în care nici în urma notificările ce vor fi transmise în perioada următoare, nu se vor achita din sumele restante, societatea îi va da în judecată pe datornici.

LĂSAȚI UN MESAJ