Făgărășeanul, Mihai Teacă, în semifinale la ,,Românii au talent,,- video

5
228
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Făgărășeanul Mihai Teacă a trecut de proba eliminatorie la cel mai popular show de televiziune ,,Românii au talent,,. Tânărul cântăreț a interpretat perfect piesa ,,O sole mio!,, cu care  a ridicat publicul în picioare. Micul Pavarotti,  Mihai Teacă are 12 ani și este elev. Toți cei trei membri ai juriului au aplaudat și ei în picioare evoluția tânărului făgărășean și i-au dat trei de DA. La sfârșitul reprezentației, pe scenă a fost invitat și tatăl său, cunoscutul lăutar din Făgăraș, Mihai Teacă. Acesta vizibil emoționat de reușita fiului său nu a putut articula nici măcar un cuvânt.

Talentul îl moștenește de la tatăl său care este lăutar și cântă la percuție. Mihai Petre a fost foarte curios să îl asculte pe micuțul Mihai Teacă.

Mihai Petre: „Vreau să îți mulțumesc pentru un lucru. O să îmi dai șansa să aud o sală întreagă strigând MIHAI! Cred că ai potențial, mi-a plăcut. Când ai intrat pe scenă credeam că o să îmi spui o poveste. Băieții puternici ca tine au și un viitor.”

Andra: „Mihai, pe mine nu m-ai convins de la început. Bravo, la părțile grele ai fost superb. Bravo, tatălui tău!”

Andi Moisescu: „Când unul dintre părinți este lăutar, ori e nimic, ori e foarte bine. La tine e foarte bine”

5 COMENTARII

  1. Bravo Mihaita! Felicitari parintilor tai pentru ca au avut aceasta inspiratie de-a te indemna sa participi la aceasta emisiune. Fagarasenii ar trebui sa fie mandri de tine. Eu unul sunt, mai ales ca poate atunci cand mai auzit pe mine cantand aceasta superba melodie, poate te-am ajutat indirect sa faci aceasta alegere. Imi aduc aminte ca mereu ti-a placut sa asculti …o sole mio . Pe mine m-a surprins tatal tau cat de emotionat era in spatele scenei.
    De aici din America iti trimit numai urari de bine si sper ca vei ajunge ceea ce iti doresti.

  2. BRAVO MIHAI ! FELICITARI! Continua sa te pregatesti pentru etapa urmatoare si o sa-i dai gata .

    Cariera ta artistica a inceput la preselectii. M-ai emotionat pana la lacrimi,ai o voce superba.Felicitari parintilor care cred in tine si in talentul tau.

  3. felicitarii in primul si primul rand lui d-zeu ca la inzestrat cu asa voce dupa aceea parintilor ca au mostenit si lau educat cum au vrut dansii felicitarii si multe realizarii le meritii.felicitarii parintiilor tai ca te sustin muncesc ca sa te ajute sa realizezi un vis .numai urari de bine si tot ce va doriti sa realizati bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

LĂSAȚI UN MESAJ