Făgărășeanul Barbu a prins lista FIFA

0
1013
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Oficial județul Brașov are un arbitru pe lista FIFA! Făgărășeanul Marian Barbu a fost validat de Comitetul Executiv al FRF. Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal a aprobat vineri modificările cerute de Kyros Vassaras pe lista FIFA a arbitrilor. Mai exact, președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor a luat decizia de a înlocui doi dintre arbitrii români de pe lista FIFA. Andrei Chivulete (33 de ani) și Marian Barbu (32) le-au luat locul lui Sebastian Colțescu (43) și Marius Avram (41).

Astfel, lista FIFA îi cuprinde pe Ovidiu Hațegan, Istvan Kovacs, Horațiu Feșnic, Marian Barbu, Andrei Chivulete, Radu Petrescu și Marcel Bârsan. Marian Barbu este al 3- lea arbitru din județul Brașov care pătrunde pe lista FIFA, primii fiind Ghiță Constantin și Radu Petrescu. La nivel de asistenți, Brașovul i-a avut pe lista FIFA pe Marius Beudeanu și Florin Hîncu.

Marian Barbu a început arbitrajul în urmă cu 16 ani şi a fost declarat, de mai multe ori, cel mai bun arbitru din lotul CJA Braşov.

”Am avut șansă, altfel nu-mi explic cum eu, un băiat de la Făgăraş, să ajung până în Liga I”, declara Marian Barbu într-un interviu din ziarul Monitorul Expres Brașov.

Marian s-a născut la Făgăraș, la 13 august 1988 iar evoluția lui oferă șansa unei cariere de succes.

LĂSAȚI UN MESAJ