Făgărășean de 26 de ani, școlit în Elveția, vrea să lanseze primul brand românesc de ceasuri.

1
60
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Pentru a-și pune pe picioare proiectul și a lansa pe piață ceasurile Peren, Andrei Bica-Popi caută finanţare pe o platformă online din SUA şi Canada.
Pentru ca proiectul să fie finanţat până în data de 23 decembrie, tânărul ceasonicar va avea nevoie 10.000 de dolari canadieni, până în acest moment strângându-se 4.460 de dolari. Cei care vor să-i sprijine proiectul o pot face pe platforma kickstarter.com.
Dacă va reuși să strângă banii, el va începe să lucreze la prima linie de producţie românească de ceasuri Peren, colecție ce conține în prezent patru modele cu mecanisme cronografe elveţiene.
Tânărul Andrei Bica-Popi a devenit ceasornicar după ce a urmat mai multe stagii de pregătire în capitala mondială a orologiilor, la Biel, în Elveţia.
Acum, el vrea să creeze ceasuri de producţie autohtonă, asamblate în România, dar cu piese de import, de cea mai înaltă calitate elveţiană.
Andrei Bica-Popi se arată încrezător în proiectul său și este de părere că dacă în Elveţia, o ţară cu doar 8 milioane de locuitori, pot exista nu mai puţin de 320 branduri de ceasuri înscrise la Federaţia Orologieră Elveţiană şi alte 350 de micro-branduri, România poate avea la rândul ei măcar un brand de ceasuri cu care să se poată mândri în lume.bica_80465700

1 COMENTARIU

  1. Succes Andrei in ceeace vrei sa faci,cu putin noroc si ambitie,o sa reusesti.
    Incep tinerii sa se intoarca acasa,aceasta este foarte benefic pentru societatea romaneasca si pentru cei care au fost nevoiti sa plece peste hotare pentru a avea un trai decent.
    Felicitari pentru initiativa.

LĂSAȚI UN MESAJ