Făgăraș, Șinca, Comăna, Șercaia, dar și alte comune au primit finanțare prin PNI ”Anghel Saligny”

0
525
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Lista obiectivelor de investiții finanțate de Ministerul Dezvoltării prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” a fost finalizată pentru alte șase județe și este publicată pe pagina ministerului, a anunțat ministrul Cseke Attila.
Ministrul Dezvoltării a arătat că au fost finalizate listele cu obiectivele de investiții ce vor fi finanțate în județele Arad, Argeș, Brașov, Călărași, Covasna și Tulcea, urmând alocările și pentru restul județelor. Conform criteriilor de selectare, unitățile administrativ-teritoriale din județul Brașov vor primi finanțare pentru 93 de investiții, în valoare totală de 890.386.607,03 lei.
Prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, asigură serviciile de bază în localități (apă, rețele de canalizare și de gaze) și reabilitează drumurile și podurile.
Din Țara Făgărașului, au primit finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, mai multe primării. Astfel Municipiul Făgăraș a primit 16.000.000 lei pentru Construire Variantă de Ocolire a Municipiului Făgăraș. Primăria Șinca, a primit pentru înființare rețea de canalizare ape uzate menajere și stație de epurare în comuna Șinca, satele Șinca Veche, Ohaba, Perșani, Bucium, Șercăița și Vâlcea- 11 milioane. Comăna, pentru înființare sistem de canalizare menajeră în comuna Comana, loc. Comana de Jos și Comana de Sus- 11 milioane, iar Șercaia, 10 milioane, pentru modernizare drumuri de interes local în comuna Șercaia. Au mai primit finanțare: Beclean- Extindere rețea de canalizare și stație de epurare sat Beclean și Luța, comuna Beclean; Draguș- Stație de epurare ape uzate menajere; Hârseni- Modernizare străzi: amenajare rigole, trotuare și podețe acces la proprietăți, în satele Mărgineni, Sebeș și Hârseni și extindere rețea de canalizare în cătunul Măliniș, tronsoane 2, 3 si 4; Lisa- Reabilitare drum comunal Breaza-Mânăstirea Breaza; Mândra- Rețele de apă și canalizare menajeră în sat Sona și Drumuri de interes local în comuna Mândra; Părău- Înființare sistem de canalizare și stație de epurare sat Veneția de Sus și sat Veneția de Jos; Recea- Canalizare și stație de epurare în comuna Recea – extindere + racorduri; Sâmbăta de Sus- Înființare rețea de canalizare menajeră și stație de epurare pe raza localităților Sâmbăta de Sus și Stațiunea Climaterică Sâmbăta; Șinca Nouă -Modernizare drumuri în comună; Voila- Proiect integrat pentru înființarea rețelei de canalizare menajeră în localitatea Cincșor și localitatea Sâmbata de Jos și rețea de alimentare cu apă în localitatea Sâmbata de Jos și modernizare drumuri în satele Dridif și Voivodeni – modernizare podețe și pod rutier în comuna Voila.
Lista obiectivelor de investiții finanțate de Ministerul Dezvoltării prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” poate fi consultată AICI

LĂSAȚI UN MESAJ