6 COMENTARII

  1. mai bine nu mai faceti nici o schimbare,ca in 2 ani nici macar 100 nu vor mai fi bransati la voi,stiti cauza,cu siguranta….hotia se plateste,este inadmisibil sa luati banii la oameni cu japca,sa scrieti in instiintarile de plata la oameni numere de dosare fictive,ale altor persoane din judetul brasov!!!asta ar trebuie sa se pedepseasca….da pana odata….stiti vorba aia….calul nu merge de prea multe ori la apa…

  2. Nu credeti ca ar fi mai bine sa duceti totul in punctul 3 , la spital ? Ce-ar fi daca ati incepe cu conducerea societatii ? Si daca se va gasi leac pentru boala astora , atunci …. Ca au astia o boala la furat de ai senzatia ca lepra e floare la ureche. Si daca totusi se vor vindeca si nu vor mai trimite amenintari si somatii aiurea ( si abonatilor si debransatilor si la mama lor..cu sume fara niciun act justificativ ) atuci poate o sa-i mai creada cineva ca facturile vor fi mai mici , bla ,bla ,bla , .Pana atunci ca incalzim la gandul ca poate intr-o zi le va deschide si lor cineva un dosar – unul din acelea cu care ne tot ameninta – Upss ..era sa spun domniile lor .

  3. Exact cu aceasi abureala ieftina (dar care atunci a tinut ) despre facturile cu pana la 40% mai mici ne-au prostit reprezentantii ECOTERM cand s-a trecut la marea modernizare/retehnologizare a centralelor termice de cartier cu montarea repartitoarelor de costuri pe calorifere. PROSTEALA PE FATA !!!!!!!!!!!!!!!
    De data aceasta, sper ca fagarasenii care mai gandesc catusi de putin (dat fiind faptul ca au simtit pe pielea si buzunarul lor „facturile cu 40% mai mici”) sa nu mai dea crezare promisiunilor reprezentantilor ECOTERM ca vor plati mai putin la facturile emise de catre acestia in urma re-retehnologizarii. Din nou incercare de PROSTIRE PE FATA !!!!!!!!!!!!!!
    TREZITI-VA oameni buni si nu mai acceptati sa fiti bataia de joc a NIMANUI !!!!!!!!

  4. Acum nu stiu cati ani Ecotermul anunta cu surle si trambite marea retehnologizare,dotari cu ultimele noutati in materie si rentabilitate maxima.Toate s-au dovedit un mare fas (dupa umila mea parere nu dotarile au fost de vina pt ceea ce a urmat ci modul in care a inteles conducerea unitatii sa gestioneze afacerea).Acum alta solutie miraculoasa care probabil si ea se va termina cu alt val de debransari si procese pentru neplata caldurii cedate prin frecare de balamalele portilor de la Ecoterm in aerul care-l respiram.Si cu bunavointa unora din a nu stiu cata putere in stat o sa platim si aiureala asta.Spor la inselat populatia Ecotermule,vedea-ti-as centralele in carutele tiganilor care merg la Remat.

  5. noi cei care avem centrale de apartament nu mai vrem sa ne fie  facturi la ecoterm,noi nu avem nevoie de ecoterm

LĂSAȚI UN MESAJ