Expoziţie cu decoraţiuni de Crăciun

1
192
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


Au lucrat la ele timp de mai bine de două săptămâni, iar acum rodul muncii lor se şi vede. Preşecolarii de la Grădiniţa nr. 1 Veveriţa, cât şi şcolarii de la Şcoala Generală nr. 2 au pregătit o expoziţie cu decoraţiuni de Crăciun. Aceasta poate fi admirată la instituţia şcolară pe toată perioada sărbătorilor de iarnă.


„În aşteptarea lui Moş Crăciun“ este ultima expoziţie realizată de către micuţii de la Grădiniţa nr 1 Veveriţa în colaborare cu elevii claselor a II-a de la Şcoala Generală nr. 2. Aceasta cuprinde lucrări realizate de către micuţii celor două instituţii de învăţământ. De la felicitări, picturi, desene, sau chiar coroniţe de Crăciun, toate pot fi admirate la instituţia şcolară din Făgăraş. În majoritatea lucrările pe care le-au realizat au folosit numai materiale din natură.Toate lucrările realizate cu multă muncă şi pasiune de către micuţi vor putea fi şi cumpărate la preţuri modice. Expoziţia va putea fi vizitată pe toată perioada sărbătorilor de iarnă.

(Alina ROMAN)

1 COMENTARIU

  1. […] Au lucrat la ele timp de mai bine de doua saptamani, iar acum rodul muncii lor se di vede. Prescolarii de la Gradinita nr.1 Veverita, cat si scolarii de la Generala nr.2 au pregatit o expozitie cu decoratiuni de Craciun. Aceasta poate fi admirata la institutia scolara pe toata perioada sarbatorilor de iarna …citeste toata stirea pe  bzf.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ