Săptămână plină de evenimente la Casa de Cultură

1
34
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

 

Casa Municipală de Cultură va fi gazda unor evenimente deosebite săptămâna viitoare. Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, instituţia de cultură a pregătit multe momente artistice pentru cei care doresc să simtă mai repede magia Crăciunului.

Expoziţie foto, lansare de disc şi teatru
Făgărăşenii sunt aşteptaţi în această săptămână la Casa Municipală de Cultură. Conducerea instituţiei a pregătit un adevărat regal de evenimente culturale, reunite sub titulatura de „Vremea colindelor“. Puse sub semnul sărbătorilor de iarnă, manifestările sunt extrem de diverse ca şi conţinut, astfel încât fiecare concitadin va putea găsi ceva pe gustul lui în zilele care urmează.
„Luni, 17 decembrie, de la orele 18.00, îi aşteptăm pe făgărăşeni în clubul Casei Municipale de Cultură, la vernisajul expoziţiei artistului fotograf Cornel Comici. Tematica expoziţiei va fi natura în anotimpul estival, iar artei vizuale i se va alătura şi arta corală, pentru că un grup coral de la Opera Naţională din Bucureşti va susţine un concert extraordinar de colinde. Marţi, de la orele 17.00, doamna Mioara Marinca, îndrăgita solistă locală de muzică populară, îşi va lansa un nou CD, în clubul Casei Municipale de Cultură. Sunt convins că admiratorii dânsei vor fi prezenţi în număr mare şi o vor felicita, mai ales că lansarea coincide şi cu ziua ei de naştere. Miercuri, de la orele 18.00, avem ceva şi pentru iubitorii de teatru. Actorii Teatrului Naţional din Cluj-Napoca vor prezenta spectacolul cu piesa „Ca la nebuni“, o comedie irezistibilă“, a spus Mihai Giuriţan, directorul Casei Municipale de Cultură.

Concert folcloric şi colinde cu Ducu Bertzi
Joi, de la orele 17.00, în sala mare vor fi invitaţi toţi iubitorii de folclor. Ca în fiecare an, de sărbători, pe scena instituţiei vor urca soliştii locali de muzică populară, iar membrii Ansamblului „Făgăraşul“ vor susţine un recital de dansuri şi jocuri populare. Săptămâna culturală se va încheia vineri, 21 decembrie, cu o seară e colinde ce va începe de la ora 18.30. Invitatul special al serii va fi folkistul Ducu Bertzi, care va interpreta şi cunoscutele colinde şi cântece maramureşene.
Conducerea Casei Municipale de Cultură a ţinut să precizeze că intarea la toate aceste manifestări va fi gratuită, ca un semn de preţuire şi de recunoştinţă pentru făgărăşenii iubitori de frumos.
(Alina ROMAN)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ