Elevi premiaţi de femeile liberale

3
31
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Au obţinut rezultate remarcabile, atât la olimpiadele judeţene şi naţionale, cât şi la concursurile la care au participat. Iar munca lor nu a fost uitată de către femeile din organizaţia PNL Făgăraş. Acestea s-au gândit să îi premieze pe cei mai buni 12 elevi de la fiecare liceu făgărăşean. În acest sens, vineri, 17 decembrie, la Casa Municipală de Cultură, elevii au primit diplome de onoare şi premii.

Reprezenatntele sexului frumos din cadrul Partidului Naţional Făgăraş au organizat o acţiune de premiere a celor mai buni 12 elevi de la liceele din municipiu. Aceştia au obţinut premii importante la olimpiade judeţene şi naţionale de fizică, matematică, sau limba şi literatura română, iar profesorii liceelor i-au desemnat ca fiind cei mai buni elevi din acest an. Tocmai de aceea doamnele liberale s-au gândit să le ofere diplome de onoare, dar şi premii în bani. „Cu prilejul sărbătorilor de iarnă, foarte multă lume se îndreaptă spre oamenii necăjiţi, ceea ce am făcut şi noi, femeile liberale, săptămâna trecută. Dar, din păcate, de prea multe ori, ne uităm valorile. Şi am dorit să le arătăm de pe acum că valorile sunt preţuite, respectate şi avem nevoie de ei. Aşa că, organizaţia femeilor liberale le acordă celor mai buni elevi din oraş diplome de onoare şi un premiu de 100 de lei fiecăruia“, a spus Miachaela Judele, preşedinte organizaţia de femei PNL Făgăraş.

Premianţii au trebuit să spună de ce cred ei că au fost aleşi ca fiind cei mai merituoşi elevi din acest an. Bineînţeles răspunsurile au fost pe măsură. „Cred că am fost ales printre cei mai buni 12 elevi din oraş pentru că am obţinut rezultate foarte bune la olimpiadele la care am participat“, „Consider că am fost ales pentru că am reprezentat liceul la multe olimpiade şi concursuri judeţene şi naţionale“, au spus elevii premiaţi.

La finalul premierii, elevii Grupului Şcolar „Dr. Ion Şenchea“ a încântat publicul prezent cu cântece specifice sărbătorilor de iarnă.

(Alina ROMAN)

3 COMENTARII

  1. La o intrebare de mare profunzime „de ce cred ei ca au fost alesi”?, raspunsuri debordante:
    -…”pentru ca am obtinut rezultate bune”…
    -…”pentru ca am reprezentat liceul la multe olimpiade”…
    No comment! Nu raspunsurile socheaza ci intrebarea stupida adresata premiatilor.Doar n-o fi pus-o (intrebarea) doamna care apare in mai toate prim planurile…
    Mai e mult pana la alegeri.

LĂSAȚI UN MESAJ