Elena Gheorghe și Carla`s Dreams la Zilele Făgărașului

0
177
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Anul acesta, timp de cinci zile, pe parcursul a două weekend-uri din luna august, Făgărașul va fi cuprins de energia a trei evenimente: Zilele Făgărașului, MEDFEST și Trei seri culturale în inima României. Acestea se vor desfășura în trei locații diferite din oraș pentru a redescoperi artiștii, cultura și atmosfera electrizantă, totul pe parcursul a cinci zile.
Primul eveniment- Zilele Făgărașului, va avea loc în zilele de 20 și 21 august
După doi ani de pauză, principalul eveniment al făgărășenilor, Zilele Făgărașului, revine pe stadionul municipal. Evenimentul va avea loc sâmbătă și duminică, 20-21 august. Prima zi este dedicată folclorului și vor urca pe scenă, începând cu ora 14:00: artiști locali, ansambluri din municipiu și Țara Făgărașului, orchestra Casei de Cultură, Ovidiu Homorodean, Mirela Mănescu Felea, Lavinia Goste și Marius Zorilă cu orchestra. Duminică, începând cu ora 16.00, publicul îi va putea urmări pe: DJ Popix, ICAR, The ROCK, Semnal M, George Rotaru. Seara se va încheia cu concertele susținute de Elena Gheorghe și Carla`s Dreams, urmate de un foc de artificii spectaculos.
Eveniment organizat de Casa de Cultură, Primăria și Consiliul Local Făgăraș, Centrul de Informare și Promovare Turistică Făgăraș.
MEDFEST- eveniment cu iz medieval, se va desfășura în weekend-ul următor, 26-28 august. Cavaleri cu spade și topoare vor intra în Cetatea Făgăraș, la prima ediție a MEDFEST. Tabere și spectacole de dans medieval, expoziție de arme într-un decor specific, spectacole de teatru – sunt doar câteva dintre activitățile care vor avea loc în cadrul festivalului medieval găzduit de Cetatea Făgăraș. Localnicii și turiștii vor asista la lupte demonstrative, vor putea prelucra fierul și alte materiale în cadrul unor ateliere creative, vor putea lua lecții de mânuire a armelor, de duel sau dans. Atmosfera va fi încinsă de acrobații cu foc și nu vor lipsi statuile vivante sau jocurile și concursurile dedicate copiilor.
Programul complet evenimentului va fi publicat la începutul lunii august.
Eveniment organizat de Muzeul Țării Făgărașului „Valer Literat”, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Făgăraș.
În același weekend, 26-28 august, parcul central se transformă din nou în spațiu de agrement pentru „Trei seri culturale în inima României”. Atmosfera relaxantă va fi asigurată de interpreți de muzică jazz și folk, iar un spectacol de mimă o va completa.
Spectatorii îi vor vedea și asculta în cadrul evenimentului pe: Traffic Strings, Soul Serenade & Alexandru Olteanu, Walter Ghicolescu, actorul George Ciolan, DJ Popix și DJ Dropside.
Eveniment organizat de Casa de Cultură Făgăraș, cu sprijinul Consiliului Județean Brașov.

LĂSAȚI UN MESAJ