El este… a fost Tomiță Pirău

0
10541
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

El este Tomiță. O fire veselă, mereu sufletul petrecerilor, o companie plăcută, iubit și adorat de familie și zeci de prieteni. Era militar… Aseară  Tomiță își făcea serviciul de pază la unitatea din Cincu… când… printr-o împușcătură … prezentul a devenit trecut. Medicii de pe Ambulanța Făgăraș nici nu au avut șansa să intervină… pentru a încerca să îl readucă la viață. Băiatul decedase, pana au ajuns ei. Vestea că Tomiță nu mai este s-a răspândit imediat iar mesajele de regret au început să curgă. Prietenii lui Tomiță au rămas muți de uimire. Ce se ascundea de fapt în sufletul prietenului lor care era plin de viață mereu? De a apelat la acest gest necugetat?!

Dumnezeu sa te odihnească prieten drag …o tragedie enormă …a plecat la cele sfinte un suflet tânăr Pirău Tomiță

 Dumnezeu sa te ierte! Nu știu ce a fost în capul tău dar nu trebuia sa faci alegerea asta.

Dumnezeu sa te ierte suflet bun!Sa faci îngerii să zâmbească așa cum ne făceai pe noi toți! Sa te odihnești în pace!

„O tragedie greu de acceptat..vei rămâne în amintirea mea pt totdeauna …Dumnezeu să te ierte prieten drag ..”

„Nu îmi vine Să cred. Ai fost un Coleg și un Prieten cum nu am Mai întâlnit ,tot timpul glumeț. Dumnezeu Sa Te odihnească în pace !!!”

„Dumnezeu să te ierte și să te odihnești în împărăția cerului copil plin de viată și bucurie nu exista meci fără ca tu să ne înveselești nu pot să cred c-ai plecat așa de repede dintre noi”

„Prea repede te-ai stins, ai fost și ești un înger! Multe lacrimi pentru tine, nu o să fi uitat niciodată! Dor și durere!”

LĂSAȚI UN MESAJ