Ei sunt cei mai buni!

0
696
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

După fazele județene ale olimpiadelor școlare, elevii de la Colegiul Național ”Doamna Stanca”, s-au întors cu rezultate deosebite, lucru care îi face să meargă mai departe la fazele naționale. Nicolae Constantin Șteavu, elev în clasa a IX-a B, a luat locul întâi la Olimpiada Județeană de Limba Engleză. Elevul a fost pregătit de profesoara Anca Barbu. Sabina Brânză a obținut locul doi la Olimpiada de Engleză, care a fost pregătită de profesoara Laura Oancea, s-a calificat și ea la faza națională.
Paul Sofonea, elev în clasa a IX-a B și Katharina Ongyerth din clasa a XII-a B, ambii pregătiți de profesoara Mihaela Nan, s-au calificat la faza națională a Olimpiadei de Limba Germană Maternă. La faza națională a Olimpiadei de Biologie s-a calificat și Iulia Stanciu din clasa a X-a, care a obținut locul al treilea la faza județeană.
Odată terminată această etapă, elevii încep din nou pregătirile pentru că urmează faza națională care este mult mai dură și adună în competiție cei mai buni elevi din țară la fiecare disciplină în parte.

LĂSAȚI UN MESAJ