Ecouri la vizita delegatiei in Germania

0
231
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Presa germana scrie :

,,Delegatie romana in Lechbruck

Vizita de studiu a primarilor de comuna si a oamenilor din turism care se intereseaza de Allgau.

Ei vin dintr-o regiune a Romaniei care poate sa fie comparata cu zona Allgau. 23 de primari si experti din domeniul turismului au petrecut o saptamana in comuna de plutasi Lechbruck pentru a isi face o idee despre politica comunala si lucrul in domeniul turismului din regiunea Allgau. Pe langa multe prezentari de specialitate, participantii au avut de asemenea oportunitatea de a cunoaste mai indeaprope regiunea.
Imediat dupa cazarea in satul de vacanta Hochbergle, romanii s-au uitat indeaproape la comuna de plutasi. Asta deoarece in urmatoarea dimineata lucrul era in prim-plan. Primarul Helmut Angl a prezentat comuna natala si a relatat despre desfasurarea activitatilor obisnuite ale unei comune. Mai tarziu a predat cuvantul lui Reinhard Walk din Roßhaupten care a vorbit despre Auerbergland si despre programe precum Leader sau Interreg. Miercuri Robert Frei a salutat participantii la seminar si a dat informatii despre lucrarile din cadrul asociatiilor precum Allgau-Bayerisch Schwaben, Allgau GmbH sau asociatia de turism Ostallgau. Alte teme au mai fost OPNV, cardul de musafir si cardul regelui. S-a mers apoi mai departe cu o vizita la comunitatea de castele Schwangau si alte vizite. In urmatoarea zi pe lista a fost o vizita a centrului de experimentare a padurii din Fussen si apoi vizita in Kaufbauern unde grupul a fost primit de catre primarul Stefan Bosse.
Dupa tura prin oras participantii s-au intors inapoi in Lechbruck la o seara de incheiere a vizitei.
In cadrul discutiilor au cazut de comun acord ca vizita de studiu a fost foarte interesanta pentru toata lumea si ca a lasat o impresie buna in urma.”LĂSAȚI UN MESAJ