6 COMENTARII

 1. Citam din domnul Mihai Popa care stia venind din sistem de jaful de la Ecoterm!
  Av. M. Popa:” M-aş opri în acest moment la preţul Gigacaloriei. Un preţ normal şi justificat al gigacaloriuei este la nivelul a 190 lei. La Făgăraş este, după majorarea din aprilie, tariful de 304 lei/gcalorie. Ditefenţa de 114 lei/gcalorie explică jaful pe care-l continuă faţă de făgărăşeni conducerea Ecoterm susţinută de actuala conducere a Făgăraşului,,,,,”Daca ajungea primar si se tinea de cuvint ,,,,mister!!!!Gura pacatosului adevar graeste !!!!Pret gigacalorie :la Brasov 170 lei ,Bucuresti 170 lei,Bacau 154 lei !In Ilfov,Covasna ,Neamt zeci de localitati au pretul gigacaloriei sub 200 lei…..Jaful de 114 lei deturnat spre buzunarele celor nesatui din consiliile de administratie a facut sa fie inchisa centrala cu doar 20 de apartamente ramase in Titu Pertia restul lumii debransindu-se ingroziti de pretul practicat!Urmeaza inchiderea centralei din Tudor ?Consilierii locali au jurat sa faca totul pt binele cetateanului iar in realitate trag din greu sa-si umple buzunarele goale dupa campania electorala unde au promis marea cu sarea !La fel au votat si pretul gigacaloriei si pretul la apa -canal unde pretul total ajunge la 5 lei pt un metru cub de apa consumata dublu ca in Satu Mare ,Bucuresti  etc ,desii din schema de functionare a societatii din Sibiu ramii prost aflind ca tratarea nu e necesara pt captarile de la Pojorta -Hurez apa fiind curata ,transportul se face prin cadere libera ,iar pretul e votat de onor consilierii sa ne arda la punga !Locuitorii din Cisnadie au fost protejati de consilierii lor cu un pret decent pt apa si nu au inghitit gogoasa cu investitiile, Niculescu directorul de la Sibiu recunoscind acest lucru ,si rupindu-si de la inima a facut investitii din profitul imens lucru recunoscut in interviul dat la implinirea a 115 de existenta a societatii!  !Consilierii astia ii avem, cu astia defilam!Nu e prost cine maninca 10 piini , ci aia care i le da!Ecotermul probabil nu o sa treaca de 30 de ani distrus de alesi fara minte!Ps :O vizita de lucru pt consilieri cu autobuzele Codreanu la Brasov, pt a vedea cum se pot practica preturi sub 200 lei la gigacalorie , ori la apa  in Bucuresti unde e 2 lei metrul cub la fel ca in alte multe localitati ar fi obligatorie!Cleptomania cica e vindecabila domnilor Tisca si Manta ,mai usor cu pianul pe scari !

 2. Mr. GERILA cred ca cineva ti-a spalat creierul in campania electorala. Spre a iti satisface curiozitatea tin sa iti spun ca la BRASOV pretul de productie este de 387.3 lei/gcal in timp ce la Fagaras pretul de productie este de 280 lei/gcal. Diferenta mare de pret facturat catre populatie provine din procentul de subventie alocat de la bugetul local. La Fagaras este 10% cat este limita minima garantata de lege, in timp ce la Brasov ajunge la 50%. Problema nu este la societate ci este legata de consiliul local care nu gaseste resurse pentru a mari procentul de subventie. Dar poate conducatorul tau mult iubit (Mihai POPA) ajuta orasul cu o vorba buna la guvern doar e tot de-al vostru pentru a se aloca niste sume de la bugetul de stat. 

 3. Tataie psd, partidul slugilor dabaloage, pe cetatean il intereseaza ce plateste deci 387,5 impartit la doi fac fix 193,75 lei la gigacalorie platiti de oameni in Brasov sub 200 lei!La fel in alte multe localitatii consilierii au folosit cea ce noi numim cap in   gasirea resurselor pt a tine pretul platit sub 200 de lei la gigacalorie sau a taxei cumulate apa -canal in jurul valorii de 2,5 pina in 3 lei la metrul cub de apa !La Fagaras gigacaloria e 304 lei iar taxa totala la apa -canal votata de cei care cica au jurat sa lupte pt bunastarea cetateanului a ajuns la 5 lei!!!!! dublu ca in Bucuresti!La noi banii au fost risipiti pe prostii de tip stadion oferit gratis de combinatul chimic primariei locale  si refuzat, ca sa fie cumparat pe bani grei in rate esalonate pe 20 de ani  ce vor subtia bugetul local asa ca de unde  bani pt subventii!Firmele ce ar fi fost platitoare de impozit si au fost interesate de orasul nostru si-au luat talpasita dupa spagile nesimtite cerute ,vezi fabrica de ciocolata ,cea de energie alternativa etc ce au disparut ca magarii in ceata!Marele municipiu va fii muls de cei din consiliile de administratie Ecoterm,Apa-canal Sibiu etc, de pe oameni se vor lua trei piei cu taxe ce sfideaza ridicolul fata de alte localitati!Vom fii iarasi ce am fost si mai mult decit atit, Fagaras ,Fagaras nici comuna nici oras!

 4. Pt. „legionarul verde”: vezi ca faci confuzii….gigacaloria este 252 lei la Fagaras ( 280 lei productie – 10% contributie buget local). Cred ca ai ramas si tu marcat de afirmatiile mincionoase aruncate de Mihai Popa in campania electorala care striga in stanga si in dreapta ca pretul este de 304 lei, cand de fapt el habar nu avea ce pret este.
  Referitor la pretul apei din cate am citit in articolele anterioare el este 3,21 lei/mc. Nu stiu de unde ai scos tu 5 lei/mc.
  In problema stadionului iti cam dau dreptate. Intr-adevar acesta putea fi primit in compensare cu datoriile Nitramoniei catre primarie de la acea vreme, dar erau niste interese de-ale aceluiasi Misu Popa impreuna cu primarul de atunci Barbuti si uite asa a ajuns la Tanjala dupa care la Capeti care l-a vandut primariei pe un pret putin ca mare.Te las pe tine sa decizi cine e de vina pentru asta. 

 5. Pt pe se de adica, persoana sedata dependenta pai 3,21 apa plus 1,67 canal duce la 4,88 deci 5 lei fara 12 bani !
  Faci parte din guzganii din consiliile de administatie?HOTILOR!

LĂSAȚI UN MESAJ