Duminică la Hârseni, sute de localnici au umplut terenul de fotbal

0
111
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Sute de locuitori ai comunei Hârseni, dar și turiști veniți special pentru acest eveniment, au luat cu asalt terenul de fotbal din localitate.
,,Festivalul tradiţiilor locale din comuna Hârseni,,- în organizarea primăriei și a Consiliului Local, cu cofinanțare de la Consiliul Județean, a adunat la un loc, tradițiile populare, portul popular, dar și cântecul și dansul specific Țarii Făgărașului.
Proiectul ,,Festivalul tradiţiilor locale din comuna Hârseni,, a avut ca obiectiv general promovarea educaţiei şi culturii tradiţionale locale, prin organizarea evenimentului cultural tradiţional, respectiv a unui festival ce are ca scop promovarea patrimoniului cultural prin dansuri specifice zonei, prezentarea portului tradiţional şi a muzicii populare româneşti.
Prin derularea acestui proiect autoritatea locală continuă sprijinirea activităţilor culturale iniţiate la nivelul comunei atât de primărie cât şi de cadrele didactice şi îşi propune să susţină continuarea acestora şi în anii următori. Proiectul este susţinut de Consiliul Local Hârseni, Primăria Comunei Hârseni şi este cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ