Drumeții în zona Făgăraș. Atenție sunt vipere!

1
235
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Am intrat în weekend și de aceea mulți dintre locuitorii Țării Făgărașului dar și din alte părți ale țării aleg să se relaxeze în drumeții montane în Munții Făgăraș. O dată cu intrarea în starea de alertă s-arenunțat la o parte din restricții și ne este permis acum să mergem și în excursii pe munte.Salvamontiștiiau refăcut mare parte din marcajele traseelor montane, iar turiștii pot opta pentru drumeţii, în condițiile care distanțarea socială este mai ușor de respectat pe cărări de munte.

 

În perioada în care turiştii au lipsit, chiar și natura s-a mai odihnit, iar acum totul pare desprins din vacanțele petrecute la bunici, lucru care face cu atât mai plăcută o astfel de escapadă. Însă mare atenție, salvamontiștii spun că pe traseele din Munții Făgăraș au apărut viperele și sunt mai agresive decât în ceilalți ani.

         

În cazul în care sunt nevoiți să intervină în accidente montane, salvamontiștii vor purta mască de protecție și vor avea grijă și de protecţia accidentatului, de aceea când ajungla el îi vor pune mască.

1 COMENTARIU

  1. Vipera e întărâtată de culoarea alb. Atenție la încălțăminte și îmbrăcăminte.

LĂSAȚI UN MESAJ