Două licee din Făgăraș își așteaptă candidații pentru funcțiile de director și director adjunct

0
872
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

A fost publicată lista cu posturile vacante de director și director adjunct din rețeaua de învățământ a județului Brașov. Printre acestea se află și posturi vacante la licee, școli și gradinițe din Țara Făgărașului. Lista cu posturile de director și director adjunct vacante, în județ, a fost publicată ieri, 18 ianuarie 2022, pe site-ul Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Brașov. Este vorba de 70 de posturi de director și 47 de posturi de director adjunct, rămase vacante după prima sesiune.
Perioada de depunere a dosarelor de înscriere pentru proba scrisă a fost stabilită pentru 19- 25 ianuarie. Pe data de 31 ianuarie vor fi afişate listele candidaţilor admişi la evaluarea dosarelor, într-o primă etapă. Lista finală a candidaţilor admişi la evaluarea dosarelor va fi afișată pe 4 februrarie, iar pe 8 februarie va fi afişată lista cu repartizarea candidaţilor pe centre. În perioada 10-14 februarie pot fi depuse de către candidaţii aflaţi în carantină sau izolare, documentele prevăzute la art. 33 alin. (4) sau declaraţia pe propria răspundere.
Proba scrisă se va desfășura în data de 18 februarie, când vor fi afişate şi rezultatele şi pot fi depuse şi contestaţii. Rezultatele finale vor fi afişate în 22 februarie. Pentru 4 martie, a fost stabilită data când va fi proba scrisă pentru candidaţii care au fost în carantină sau izolare. În perioada 4-8 martie candidații vor face înregistrarea opţiunilor pentru unitatea la care candidează şi, în funcţie de opţiune, își vor depune documentele pentru unităţile de învăţământ care necesită avize suplimentare. În 14 martie va fi publicat graficul de interviu, care va fi susţinut în perioada 16-25 martie. Pe 29 martie vor fi afişate rezultatele finale, iar în 30 martie vor putea fi exprimate opţiunile candidaţilor declaraţi admişi pentru mai multe funcţii/unităţi de învăţământ. Rezultatele vor fi validate în 31 martie, iar în 4 aprilie vor fi emise deciziile de numire, care sunt aplicabile din 19 aprilie.
La Braşov, în toamnă, la prima sesiune, au fost scoase la concurs 262 de posturi, dintre care 175 pentru funcția de director, iar 87, pentru cea de director adjunct. Din totalul acestora au fost ocupate 147.
foto:arhiva

LĂSAȚI UN MESAJ