Două amicale utile pentru HCM

0
25
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Deoarece campionatul masculin de handbal, Divizia A, este întrerupt până la sfârşitul lunii martie, handbaliştii făgărăşeni au susţinut sâmbătă şi duminică, acasă, două partide amicale cu HC Vaslui. Formaţia vasluiană face parte din seria A a campionatului şi se află şi ea angrenată în lupta pentru titlu, fiind clasată pe locul secund.

În cele două dispute, evoluţiile echipelor a fost diametral opuse ca exprimare. Dacă în primul joc, făgărăşenii au controlat partida şi s-au impus cu 31-24, în următorul joc cei care au condus ostilităţile au fost oaspeţi, învingători cu 31-26.

„Au fost două jocuri foarte utile în faţa unui adversar valoros, cu pretenţii la promovare, în care am putut rula întreg lotul, cu precădere pe cei care au evoluat mai puţin în campionat. Vrem să ne pregătim cât mai bine în cele două săptămâni până la următorul joc din campionat – de la Arad, cu ocupanţii locului secund – pe care dorim să-l câştigăm şi să nu mai avem nici un fel de emoţii la câştigarea campionatului” ne-a declarat antrenorul Dumitru Opriş.

Dara păstrează şanse calificare

Turneul III organizat în perioada 12-13 martie de echipa ACS Mad. Trav. Din Sf. Gheorghe a readus în lupta pentru calificare la turneul semifinal formaţia Dara Făgăraş. Junioarele făgărăşene au reuşit două victorii extrem de importante care le clasează în acest moment pe poziţia secundă.

În primul joc, Dara a pierdut la mare luptă în faţa primei clasate, Lic.Teo. N. Mozes cu 20-21 după care s-a impus în dauna echipelor CSS Dinamo Braşov 23-21 şi ACS Mad. Trav. Sf. Gheorghe cu 41-23.

Ultimul turneu care va avea loc în perioada 2-3 aprilie la Tg. Secuiesc va fi decisiv, iar Dara va trebui să-şi păstreze poziţia în clasament pentru a se califica mai departe.

Seria E

1.       Lic. Teo. N. Mozes        6        5        0        1        162-102       10

Tg. Secuiesc

2.       CS Dara Făgăraş   6        4        0        2        154-110       8

3.       CSS Dinamo Braşov      6        3        0        3        147-137       6

4.       ACS Mad. Trav. Sf. Ghe         6        0        0        6        110-224       0

LĂSAȚI UN MESAJ