Doi fagaraseni, in aceasta seara la IUmor!

0
1364
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

In aceasta seara, in cadrul emisiunii IUmor, difuzata pe Antena 1 la ora 20.00

vor fi difuzate scenele de divertisment pregatite de doi fagaraseni, sot si sotie. Sotii Craciun au venit din America si s-au stabilit in urma cu cateva luni in Fagaras.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de cãtre telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creatã special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Asa ca, daca numerele lor vor primibunda verde au nevoie de sprijinul fagarasenilor pentru a merge mai departe in concurs. 

Câştigãtorul fiecãrei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni, în finalã ajungând nouã concurenţi, respectiv cei desemnaţi de aplicaţie la finalul celor nouã ediţii de preselecţii.

În marea finalã, ca o noutate absolută, juraţii se vor transforma în concurenţi. Mai exact, finaliştii vor avea obligaţia să aleagă unul dintre juraţi, alături de care să îşi construiască momentul, fiecare dintre juraţi neavând dreptul sã voteze concurentul alãturi de care participã. Câştigãtorul emisiunii va fi desemnat tot prin vot de cãtre telespectatori, de data aceasta prin sms, cu menţiunea cã pentru a se califica la votul publicului, finaliştii vor trebui sã obţinã trei de „DA” din partea juraţilor.

Premiul pus în joc de către Antena 1, de 20 000 de euro, i-a tentat pe mulţi, astfel că cei trei juraţi au avut parte de zile pline la filmări. De la momente de teatru, la stand-up, de la muzică la coregrafii amuzante sau de-a dreptul şocante, de la circ şi până la numere excepţionale de magie, acestea sunt doar câteva dintre domeniile pe care românii au dorit să le aducă în faţa juriului, mai ales că este bine ştiut faptul că imaginaţia românului nu cunoaşte limite în materie de umor.

 

LĂSAȚI UN MESAJ