„Doamna Stanca“ are Miss şi Mister Boboc

0
99
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


Seria Balurilor Bobocilor a continuat şi vineri la Făgăraş. De data aceasta, elevii de la Colegiul Naţional „Doamna Stanca“ şi-au ales cei mai frumoşi boboci. După un spectacol de excepţie, ce a avut ca temă Halloween-ul, tinerii au dansat, s-au distrat şi şi-au ales Miss şi Mister Boboc Colegiul „Doamna Stanca“.

Tema balului: Halloween
12 perechi de boboci s-au încumetat să-şi arate măiestria şi talentul vineri seara, pe scena Casei municipale de Cultură. Oraganizatorii balului de la Colegiul Naţional „Doamna Stanca“ au avut o misiune grea: să aleagă, într-un final, cei mai frumoşi boboci. Dar până la momentul culminant, perechile au fost supuse mai multor probe. Au trebuit să arate că ştiu să danseze sau să răspundă la întrebări de cultură generală, spre amuzamentul audienţei.
Mai mult chiar, competitorii au trebuit să joace şi în scenete, bineînţeles, ajutaţi de cei din clasa a XII-a.
Iar ca totul să fie aşa cum trebuie şi distracţia să fie la ea acasă la un asemenea bal, a fost invitat şi solistul Matteo.

A fost bine, a fost frumos
După mai bine de două ore de concurs, a venit şi momentul desemnării câştigătorilor. Din cei 24 de boboci care au urcat pe scenă, marii câştigători au fost doar doi: Andreea Gherghel şi Dragoş Popa. „A fost ceva impresionant, mi-a plăcut mult să particip la bal. Nu mă gândeam să câştig şi am avut mari emoţii“, a spus Dragoş Popa, Mister Boboc 2012 Colegiul Naţional „Doamna Stanca“. „Mă bucur că am câştigat, însă nu cred că doar acesta a fost scopul balului. Ne-am distrat cu toţii şi mă bucur că am putut fi alături de prietenii şi colegii mei“, a spus Andreea Gherghel, Miss Boboc 2012 Colegiul Naţional „Doamna Stanca“.
Până la urmă distracţia a fost cea care a contat cel mai mult, iar la sfârşitul balului cei care au răsuflat uşuraţi că totul a ieşit bine, au fost organizatorii. „Balul Colegiului Naţional „Doamna Stanca“ a fost unul foarte reuşit, cu mici incidente, dar am trecut peste. Au fost multe emoţii adunate, multă muncă depusă, dar totul a ieşit foarte bine“, a spus Diana Cârjaliu, unul din organizatorii Balului Bobocilor.
Pe locul al II-lea s-au clasat Emanuel Popa şi Andreea Comşa, pe locul al III-lea Alin Dogaru şi Roxana Dobrin, iar titlul de Miss şi Mister Popularitate le-a revenit lui Călin Bera şi Roxana Popa.
(Alina ROMAN)

LĂSAȚI UN MESAJ