„Divorț în ziua nunții“, pe scena Casei de Cultură Făgăraș

0
427
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

„Divorț în ziua nunții“, o comedie în premieră națională, direct de pe Broadway va fi jucată pe scena Casei de Cultură din Făgăraș. Făgărășenii trebuie să spună „prezent“ la cea mai importantă zi din viața a doi tineri, care au decis să își unească destinele, doar că, neașteptat, ies la iveală secretele aventurilor amoroase, iar nunta se transformă în divorț.

    

„Divorț în ziua nunții“ este o comedie de situatie incendiara, un haos ilar cu portii sanatoase de ras si voie buna.Urmeaza o nunta, o nunta cu cantec. Bill, urmeaza sa se casatoreasca, doar ca dupa petrecerea burlacilor se trezeste in camera de hotel alaturi de altcineva, o fata misterioasa. Mireasa trebuie sa soseasca iar singura metoda sa iasa din aceasta situatie complicata e sa se foloseasca de cavalerul de onoare, spunand ca misterioara fata e prietena lui. Doar ca planurile in situatii de stres nu merg ca la carte. Menajera, folosita ca „moneda de schimb” nu face decat sa incurce si mai mult itele acestei zile complicate.

 

Regia: Cătălin Stelian. Distribuția: Cristina Diaconescu, Emanuel Bighe, Alin Brancu, Adelina Mihalcea, Livia Taloi. Scenografia: Bogdan Gagu. Comedia se va juca miercuri , 20 februarie pe scena Casei de Cultură Făgăraș de la ora 19.00. Pretul unui bilet este de 30 de lei. Pentru informații și rezervări sunați la 0268 211 929.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ