Diversificarea ofertei culturale, prin spectacole de teatru în comuna Cața

0
76
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Ca urmare a câștigării unui proiect prin “Programul judeţean pentru finanţarea nerambursabilă din bugetul propriu al judeţului Braşov a proiectelor culturale pe anul 2022” comuna Cața a derulat mai multe activități culturale la nivelul Școlii Gimnaziale din comuna Cața.
Proiectul ”Diversificarea ofertei culturale, prin spectacole de teatru în comuna Cața” a avut ca obiectiv general, promovarea educației și culturii prin implementarea unor activități cultural-educative de activare participativă a copiilor și cadrelor didactice de la nivel local.
Au fost organizate spectacole de teatru pentru elevii din școlile din localitate. Trei spectacole pentru cei din ciclul primar și două pentru elevii din ciclul gimnazial.

Reprezentațiile de gală au fost cele susținute de actorul Marius Drăguș, cunoscut sub numele de scenă-MAGITOT, câștigător al premiului de originalitate și de două ori finalist în emisiunea de televiziune transmisă de ProTV – „Românii au talent”.

Prin derularea acestui proiect autoritatea locală continuă sprijinirea activităților culturale inițiate la nivelul comunei atât de primărie cât și de cadrele didactice și își propune să asigure sustenabilitatea acestora. Proiectul a fost cofinanţat de Consiliul Judeţean Braşov.

LĂSAȚI UN MESAJ