Distracţie pe pârtia de la Drăguş

2
42
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Multă distracţie şi voie bună, o pârtie tocmai bună de schiat şi o vreme frumoasă!  De asta au avut parte turiştii care s-au aflat  weekend-ul trecut la poalele munţilor Făgăraş.  Pârtia de schi de la Drăguş  a fost neîncăpătoare pentru sutele de oameni,  iubitori ai sporturilor de iarnă.

Sute de turişti şi localnici s-au aflat sâmbătă pe pârtia de schi de la Drăguş. Au profitat de vremea excelentă şi s-au înarmat cu schiuri, patine, sănii şi au invadat pârtia încă de la primele ore ale dimineţii.

„Pârtia este foarte bună. Am venit tocmai din Bucureşti, sunt începător şi această pârtie este cea mai bună pentru a învăţa să schiez“, „Suntem din Focşani, am auzit de această pârtie şi am venit să vedem cu ochii noştri pârtia de la Drăguş. Este un peisaj mirific, zăpada este numai bună de schiat, ne simţim foarte bine“, „Am venit cu nepoţica, am văzut că nu mai sania din mână. Este foarte încântată şi noi de asemenea şi mai ales că foarte aproape de această pârtie se află şi fântâniţa părintelui Arsenie Boca. Vom merge să luăm şi apă“, ne-au spus câţiva turişti.

Nu au lipsit nici concursurile pentru care organizatorii au pus la bătaie echipamente sportive, cartele telefonice şi dulciuri. „Avem un concurs de schi pentru juniori şi concertul susţinut de trupa Hi-Q. Sperăm ca prin acest gen de evenimente să promovăm pârtia de la Drăguş astfel încât numărul turiştilor să crească“, a spus administratorul pârtiei de la Drăguş, Ioan Sofonea.

„Încercăm să promovăm comuna Drăguş, nu doar prin tradiţii şi obiceiuri populare, ci şi prin activităţi sportive. Comuna Drăguş au un potenţial turistic foarte mare faţă de alte zone din ţară“, a declarat Gheorghe Sucaciu, primarul comunei Drăguş.

Ambianţa evenimentului a fost întreţinută de formaţia Hi-Q şi de câţiva solişti de muzică populară din Ţara Făgăraşului.

Spre seară, turiştii au fost invitaţi la un pahar de vin fiert. Ei nu au ezitat să deguste specialităţile din carne pregătite special pe grătar.

(Iulia Grecu)

2 COMENTARII

  1. SINT MINDRU DE PRIMARUL DIN DRAGUS ESTE CEL MAI BUN DACA AR FII SI GUVERNUL CA ACEST PRIMAR ROMANIA AR FI DEPARTE .ESTE CEL MAI BUN PRIMAR DIN ROMANIA

  2. Sunt si eu la fel de mândru ca la pârtie am băut băutura de la ceaun și m-am dat cu sania. La distracție suntem buni toți.

LĂSAȚI UN MESAJ