Distracţie la Balul pensionarilor! Video

0
59
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


 

Pensionarii făgărăşeni s-au distrat pe cinste. Aceştia au participat vineri în număr mare la balul dedicat lor, eveniment devenit deja tradiţie în oraşul nostru. Seniorii  au avut parte de multă muzică, dans şi poveşti cu prietenii, până târziu în noapte.

Distracţie serioasă pentru pensionarii din Făgăraş. Aceştia s-au adunat cu toţii, vineri, 11 noiembrie, la un restaurant din oraş, pentru a mai ieşi din monotonie, la „Balul pensionarilor”.

 

Muzică veche sau jocuri populare, pahare ciocnind şi foarte multe poveşti. Acestea au fost ingredientele Balului pensionarilor de la Făgăraş. Dacă unii au ales să se destindă alături de partenerul de viaţă pe ringul de dans, unele doamne abia au aşteptat să-şi întâlnească prietenele cu care să schimbe mai multe vorbe, la un pahar de vin.

„Foarte bine ne distrăm. Mă bucur că cineva se gândeşte la noi“, „Ne-am întâlnit cu foşti colegi de la fabrică şi ne bucurăm foarte mult. Am dansat şi ne-am simţit foarte bine“, au spus pensionarii.

Fie că au pus suflet şi au jucat cu foc, fie că s-au mulţumit să privească de la masă, cu toţii spun că apreciază astfel de adunări, care-i scot din monotonia zilnică şi îi ajută să-şi reîntâlnească prietenii.

Evenimentul face parte dintr-un proiect al Consiliului Judeţean Braşov, proiect care îi ajută pe oameni să socializeze. „Este un proiect de socializare al Consiliului Judeţean. Avem de fapt câteva proiecte pentru pensionari şi chiar dacă unii ne critică, sunt foarte bucuros pentru că astfel ţinem legătura cu pensionarii. Vreau ca în anul viitor să alocăm sume mai mari pentru că oamenii trebuie să simtă că trăiesc. Nu putem să dăm toţi banii pentru sălile de sport ale lui ministrului Elena Udrea şi mai trebuie să avem grijă de aceşti oameni care au avut o contribuţie importantă la dezvoltarea judeţului Braşov“, a spus Aristotel Căncescu, preşedintele Consiliului Judeţean Braşov.

„Întâlnirea cu pensionarii reprezintă o tradiţie pentru Partidul Naţional Liberal. Noi nu ne întâlnim doar în campanie, din 2008 şi până acum încercăm să-i strângem, să socializăm cu ei. Este foarte puţin ce putem face,  însă nu noi guvernăm. Măsurile sociale despre care vorbesc toţi reprezintă un vis pentru cei care acum guvernează“, a spus Sebastian Grapă, preşedintele Comisiei de Sănătate  a Consiliului Judeţean Braşov.

Pensionarii  s-au distrat pe cinste, au dansat, au băut şi au gustat câte ceva din cele pregătite pe mese şi spun că, dintre toate, această petrecere a fost cea mai reuşită!

(Mihaela BĂRGĂOANU)

 

 

 

 

 

Pentru video, click aici.

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ