Dicţionar de verbe neregulate

0
451
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Vineri, 5 octombrie, Sala Dietei din cadrul Muzeului „Valer Literat“ a fost plină de zeci de făgărăşeni. Profesori şi elevi au fost prezenţi la lansarea unui dicţionar ce vine în ajutorul celor ce doresc să înveţe corect limba engleză.

„Dictionary of irregular verbs“ este o carte scrisă de către Eugenia Bica, profesor de limba engleză la Colegiul Naţional „Radu Negru“, împreună cu profesorul universitar Mihai Zdrenghea.

„Un dicţionar pe care domnul profesor Mihai Zdrenghea şi cu mine l-am scris, este, din punctul meu de vedere, o valoare. Oferă tot ce trebuie să ştie un elev, un student, un profesor despre verbele acestea complicate“, a spus Eugenia Bica, profesor limba engleză la Colegiul Naţional „Radu Negru“.
Dicţionarul este important şi util tuturor celor care doresc să deprindă vorbirea şi scriere în limba lui Shakespeare.

„Noi nu intrăm în clasă numai ca să vă dăm cunoştinţe, noi intrăm în clasă şi ne preocupă felul în care putem dărui cunoştinţe, care sunt necesităţile dumneavoastră. Această carte încearcă să răspundă unor astfel de întrebări“, a spus profesorul universitar Mihai Zdrenghea. De la acest eveniment editorial nu au lipsit nici colegii autorilor.
„Este un eveniment special pentru Făgăraş să asiste la o lansare de acest gen. Colega Eugenia Bica este un om creativ, nu este doar profesorul de engleză, scrie şi poezie“, a spus scriitorul Cornel Teulea.
Dicţionarul de verbe neregulate va fi de mare ajutor tuturor celor care învaţă sau vor învăţa tainele limbii engleze.
Loredana SOCIANU

LĂSAȚI UN MESAJ