Dezbatere publică pentru modificarea prețurilor la trei servicii ale primăriei

0
1253
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Primăria Făgăraș a lansat pe site-ul propriu, trei dezbateri publice pentru: ajustarea/modificarea prețurilor pentru serviciul de salubrizare, aprobarea taxelor percepute de SC Pieţe Târguri și Oboare SRL în anul 2022, precum și pentru modificarea și completarea art.169 din regulamentul de organizare și executare a serviciului public de transport persoane în regim taxi și în regim de închiriere în Municipiul Făgăraş.
Discuțiile finale privitoare la taxelor percepute de SC Pieţe Târguri și Oboare SRL în anul 2022, au fost stabilite pentru vineri, 14 ianuarie 2022, începând cu ora 10:00
Pentru modificarea tarifelor de salubritate întâlnirea cu cetățenii a fost fixată tot pentru vineri, 14 ianuarie 2022, dar începând cu ora 11:00. Dezbaterea finală pentru modificarea și completarea art.169 din regulamentul de organizare și executare a serviciului public de transport persoane în regim taxi și în regim de închiriere în Municipiul Făgăraş, a fost stabilită pentru marți, 18 ianuarie 2022, începând cu ora 12:00. Toate cele trei dezbateri se vor desfășura în sala de ședințe a Primăriei Făgăraș.
Până atunci documentația privitoare la modificările care urmează să se facă pentru cele trei servicii de utilitate publică, poate fi consultată pe site-ul primăriei Făgăraș, iar pentru alte informații, vă stau la dispoziție șefii de servicii, pentru fiecare în parte.
Participarea la dezbaterea publică vă dă posibilitatea să prezentaţi propuneri, sugestii şi amendamente cu privire la cele trei subiecte.
Detalii despre aceste dezbateri le puteți afla
AICI TARIFE PIEȚE TÂRGURI ȘI OBOARE
AICI TARIFE SALCO
AICI TARIFE TAXI

LĂSAȚI UN MESAJ