Dezbatere publică pentru aprobarea „Programului de transport public judeţean de persoane”

0
278
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Consiliul Județean Brașov a lansat luni, 22 martie, în dezbatere publică „Proiectul de hotărâre privind aprobarea Programului de transport public judeţean de persoane, prin curse regulate în judeţul Braşov, 2022-2028”.
Documentul va rămâne în dezbatere timp de 30 de zile lucrătoare, după care va fi actualizat şi completat cu sugestiile şi propunerile venite din partea persoanelor fizice şi juridice interesate, iar ulterior va fi aprobat în plenul forului deliberativ judeţean.
Astfel, pentru perioada 2022-2028, la nivelul judeţului Braşov sunt propuse 51 de trasee de transport judeţean de persoane, structurate în 4 grupe de trasee.
– Prima grupă include 19 trasee care fac legătura între: municipiul Braşov şi localităţi situate în partea de vest şi sud-vest faţă de Braşov; oraşul Zărneşti şi localităţi situate în partea de sud şi nord faţă de Zărneşti; municipiul Făgăraş şi localităţi situate în partea de sud-est şi vest faţă de Făgăraş; oraşul Victoria şi localităţi situate în partea de est şi sud-est faţă de Victoria.
– Cea de-a doua grupă are în componenţă 4 trasee care asigură conexiunea rutieră între Braşov şi localităţi situate în partea de nord a municipiului.
– Grupa a treia este formată dintr-un număr de 15 trasee care fac legătura între: municipiul Braşov şi localităţi situate în partea de vest şi nord-vest faţă de Braşov; municipiul Făgăraş şi localităţi situate în partea de est, vest, sud şi nord faţă de Făgăraş; oraşul Victoria şi localităţi situate în partea de nord faţă de Victoria, respectiv între Victoria şi Făgăraş.
– Cea de-a patra grupă este formată din 13 trasee care leagă oraşul Rupea cu municipiile Braşov și Făgăraş, respectiv oraşul Rupea cu localităţile din jur.
Proiectul de hotărâre privind aprobarea „Programului de transport public judeţean de persoane, prin curse regulate în judeţul Braşov, 2022-2028”, cu documentaţia de bază, poate fi consultat pe site-ul Consiliului Judeţean Braşov http://site.judbrasov.ro secţiunea Dezbatere publică, precum şi la sediul Consiliului Judeţean Braşov – B-dul. Eroilor nr. 5. De asemenea, doritorii pot obţine o copie a acestuia, pe baza unei cereri depuse la Compartimentul Informare, Relaţii cu Publicul şi Secretariat A.T.O.P. din cadrul Consiliului Judeţean Braşov, camera 10.

LĂSAȚI UN MESAJ