Desprindere după pauză

0
33
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html


HCM Făgăraş – Naţional Sighişoara 25-18 (11-9)

Principalii realizatori pentru HCM: Frăţilă Eugen-6 goluri şi Gîngă Silviu-5 goluri.
HCM: Şuteică-Dincă, Frăţilă, Dobrin, Lişiţă, Mînea, Rău.
Au mai evoluat: Ciulei-Lazea, Gîngă, Blaga, Felecan, Istrate, Moldovan, Bucşa, Lohan.
Revenirea handbaliştilor făgărăşeni s-a soldat cu un nou succes scontat în faţa handbaliştilor de la lotul naţional de juniori. Mai greu a fost pe parcursul primei reprize, când pe fondul unor ratări inexplicabile de pe semicerc şi a altor inexactităţi pe faza defensivă ale elevilor lui Dumitru Opriş, oaspeţii au ţinut jocul în suspans. Aşa se face că timp de 28 de minute cele două echipe au mers cap la cap: 3-3 min. 13, 5-5 min. 20 şi 9-9 min. 28. Făgărăşenii au terminat totuşi în avantaj prima repriză, prin două reuşite consecutive, 11-9, iar pauza avea să fie un sfetnic bun pentru ceea ce urma să se întâmple.

În partea secundă, jocul a căpătat o altă consistenţă din partea făgărăşenilor, iar în min. 41, diferenţa era deja de 6 goluri, 17-11. Cea mai mare s-a înregistrat în min. 52, când tabela indica scorul de 23-14, jocul fiind practic tranşat. De la echipa făgărăşeană merită evidenţiată evoluţia juniorului Gîngă Silviu, care, deşi a jucat doar 13 minute, a reuşit să înscrie de 5 ori din cele 6 aruncări la poartă.

În etapa următoare, HCM Făgăraş trebuia să evolueze la Arad, dar între timp formaţia arădeană s-a retras din competiţie. Pentru HCM următorul joc va avea loc sâmbătă 24 noiembrie, pe teren propriu, când va întâlni pe Unirea Sânnicolau Mare.

Juniorii în formă maximă
Juniorii I ai CSS Făgăraş, pregătiţi de profesorul Dumitru Opriş, şi-au continuat parcursul fără greşeală din acest debut de campionat, trecându-şi în cont o nouă victorie. Duminică, tinerii handbalişti făgărăşeni s-au deplasat la Braşov pentru jocul cu LPS, iar după o evoluţie remarcabilă, s-au impus clar cu 40-22 (20-13). Printre remarcanţii acestui joc s-au numărat Judele Sergiu cu 12 reuşite, secondat de Gîngă Silviu cu 6 goluri. Cu această nouă victorie, făgărăşenii conduc detaşat în clasament.

LĂSAȚI UN MESAJ