Despărţire după 40 de ani

1
107
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Momente emoţionante şi pline de lacrimi zilele acestea pentru elevi. Cei din clasa a patra şi-au luat rămas bun de la învăţătoare, cei din clasa a opta de la şcoala generală, iar cei din clasa a douăsprezecea de la profesorii şi colegii de liceu. Sunt însă şi cadre didactice pentru care aceste zile sunt ultimele petrecute în mijloculcopiilor. Este vorba despre cei care se pensionează cum este cazul Oliviei Savu, cea care timp de mai bine de 30 de ani a condus Grădiniţa „Albinuţa“ de pe strada Tăbăcari.

Şi-a dedicat o viaţă întreagă copiilor. A contribuit la educaţia de bază a mii de micuţi, însă acum, la final de an şcolar, îşi ia rămas bun de la tot ce a însemnat învăţământul preşcolar din Făgăraş. Olivia Savu, directoarea Grădiniţei „Albinuţa“ de pe strada Tăbăcari, părăseşte învăţământul. Colegii şi părinţii au aflat acest lucru, iar ieri, la serbarea de sfârşit de an şcolar, i-au făcut o surpriză.


Olivia Savu a petrecut 40 de ani în învăţământ, iar de 38 de ani se află la grădiniţa de pe strada Tăbăcari. Renumită pentru activitatea pe care a desfăşurat-o, Olivia Savu a fost şi metodist la Inspectoratul Şcolar Judeţean timp de mai mulţi ani. În plus, a coordonat activitatea educativă în întreaga zonă a Făgăraşului.
Emoţiile Oliviei Savu, provate de despărţirea de viaţa de educator au fost mari. Ea îşi va folosi acum experienţa de dascăl în educarea nepoţilor.
(Mihaela BĂRGĂOANU)

1 COMENTARIU

  1. Felicitari pentru activitatea depusa,va doresc sanatate si o pensie indelungata cu sanatate.

LĂSAȚI UN MESAJ