Debut ezitant

0
176
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

A început o nouă ediţie a campionatului judeţean de baschet masculin, competiţie la care e din nou prezentă echipa Clubului Sportiv Sportic Pro Baschet Făgăraş. În primele două jocuri disputate, făgărăşenii au pierdut acasă cu câştigătoarea seriei din ediţia trecută, Educaţional Braşov, cu scorul de 80-38 şi în deplasare la ASA Braşov, cu scorul de 90-51.

Componenta din acest an a formaţiei Sportic este următoarea: Stăniloiu Sebastian, Mihai Mesaroş, Bogdan Băniceru, Marcel Dobrin, Cristinel Lungociu, Răzvan Crâznic. Juniorii mari: Mihai Benţea, Alin şi Cristian Moldovan şi juniorii mici Dragoş Vâja, Cristian Aperio, George Dobrin şi Alexandru Golaşu. Antrenorul formaţiei este profesorul Ioan Crâznic.

În etapa următoare, făgărăşenii vor primi vizita formaţiei B.C. Galactica Braşov, marţi 30 noiembrie.

Baschet fete (U15)

Două meciuri, două victorii

Duminică, 28 noiembrie, formaţia de baschet junioare (născute în 1996 şi 1997) a Clubului Sportic Pro Baschet Făgăraş a participat la un turneu de pregătire organizat de Clubul Sportiv Şcolar Sibiu, alături de formaţia clubului de pe Cibin şi formaţia Clubului Sportiv Şcolar Alba Iulia. Fetele din Făgăraş au reuşit ca, prin prestaţii foarte bune, să se claseze la sfârşitul turneului pe primul loc, după două victorii din tot atâtea jocuri.

Rezultatele înregistrate în cele trei jocuri au fost:

C.S.S. Sibiu – C.S.S. Alba =43-16

C.S.S. Sibiu – A.C.S. Sportic Pro Baschet =24-30

A.C.S. Sportic Pro Baschet – C.S.S. Alba = 40-18

Din formaţia făgărăşeană s-au evidenţiat Diana Şerb şi Casiana Tudor – Şcoala Generală nr. 2, Miruna Sârbu, Ana Maria Cociş, Lavinia Grecu Ioana Iordache, Andreea Boeriu şi Antonia Motoc, toate de la Şcoala Generală nr. 1 din Făgăraş.

Diana Şerb evoluează cu dublă legitimare şi la clubul din Sibiu în ediţia din acest an a campionatului naţional de fete U15, iar din ianuarie se va alătura echipei din Sibiu şi Miruna Sârbu.

LĂSAȚI UN MESAJ