6 COMENTARII

 1. Ca o fi sau nu asa…nu se stie. Dar ce stiu este ca pe str. Campului-blocuri sunt unii si aceiasi, veterani, de multi ani, pe care 2-3 tampiti, in frunte cu o proasta din bl.4 ii hranesc zilnic. O norma elementara a traiului in SOCIETATEA UMANA nu permite unui ins sa faca ce-l taie capul in detrimentul con-cetatenilor. Se pare ca la noi, pe langa patrupezi, sunt si animale cu doua picioare la fel de infecte. Si totusi…ramane intrebarea fara raspuns : cine ne obliga sa traim cu cainii ?

 2. credeam ca sa mai schimbat ceva in rominia ,dar este cum am lasato acum 10 ani . romini nu le pare rau dupa bani care ii dau pe bautura dar chiama imediat hingheri cind vad ciini pe strada .iar daca o femeie cu suflet le da de màncare o chiama* proasta*.dar voi in rominia nu aveti tv’…..?nu vedeti ca toato lumea ride de noi ,cum ne purtam cu animalele ‘?nu avem nici un pic de mila in aceasta tara ?sintem egoisti si ne gindim numai la noi ? mie rusine de cum gindeste „omul suparat”

 3. @om suparat.Vorbesti in numle unei norm elementare a societatii umane.De fapt,tu nu traiesti intr-o societate umana!Raspunsul pe care ti-l dau la intrebarea:Cine ne obliga sa traim cu cainii? este simplu si dat d Cel de Sus:Natura in care traiesc,convietuiesc impreuna,asa cum a lasat Creatorul omul si animalele este mediul supravietuirii umane!Cainele este cel mai exemplificator in ce priveste moralitatea si comportamentul uman!Privindu-l in tot ce face,in tot cde traieste il poti avea de exemplu ca model social!fara alegere,isi serveste docil si umil stapinul care il mangaie sau il loveste!este loial fara rezerve,este atent ,servil neconditionat,iubitor,rabdator si recompensator!Intrece in caracter si moralitate rasa umana!

 4. YU-GI-ON i-ai acasa pe toti maidanezii ca sa-ti ai modelele in fatza ochilor zilnic la sculare si culcare.

  PS: Sobolanii sunt mai inteligenti decat cainii.

 5. :))))) nu ma pot abtine sa nu „comentez”
  In primul rand sunt de acord cu tot ce spune Omul Suparat si se pare ca Matyas si YU-GI-ON traiesc intr-o alta lume. Poate modul de exprimare al lui Omul Suparat nu a fost adecvat aici, dar are perfecta dreptate. Matyas si eu sunt plecat din România de 9 ani de zile dar tin sa te anunt ca s-au schimbat multe incepand cu numele tarii care nu este rominia ci este România. Se scriere cu R (majuscula) si cu â ( tine apasat tasta Alt si tasteaza 131 pe num lock dupa care iei degetul de pe tasta Alt si ….. surpriza! a aparut â !!!)
  In fine…..
  Nu stiu prin ce tari locuiti voi dar mie nu mi se pare normal ca pe strazi sa fie caini fara stapani sau caini care intr-un fel au stapani ( cum ar fi respectiva din comenatriul lui Omul Suparat) dar care ii lasa in libertate pe strada deci pe domeniu public. Asa ceva nu este normal si nu conteaza moralitatea sau cine ne-a lasat sau nu ne-a lasat sa traim cu ei. In societatea in care traim astazi nu este admis asa ceva.Daca voi credeti ca este normal asa ceva (Matyas si YU-GI-ON) atunci exista o solutie destul de simpla. mergeti la guvern si cere-ti undeva in pustietate o bucata de pamant, creatii-va o „rezervatie” ( asa ca in filmul ala „The Village”) si acolo puteti sa faceti ce vreti ….
  Altceva nu stiu ce sa va spun, dar am incercat sa scriu comentariul acesta fara a jigni pe nimeni.

 6. Nu mapoate jigni nimeni daca eu pledez o cauza normala ,pentru civilizatie.Nu este vina bietilor caini ca sint pe strada! Nu este vina lor ca nu exista legiferare pentru a-i ocroti!Nu este vina lor ca traiesc! ca Exista!Daca nu trebuie sa fie pe strazi,ce vina au ei? daca nu exista suficienta dragoste,responsabilitate pentru aceste animale nobile,ce vina au ele?Cuvintul discriminare este valabil si pentru animale!

LĂSAȚI UN MESAJ