1 COMENTARIU

  1. Bai , ma lasi ! Pe Mishu nu-l intereseasa decit sa cumpere sau sa vinda terenuri . PSD-ii au terenuri ?

  2. Pentru PRIMARU
    Pe Mishu nu il intereseaza decit Primaria. A incercat cu PNG , cu PNT-CD, acum incearca si cu PSD. Mai cumpara protectia de la Baki ( o sa o puna si pe listele de la PSD ! ) si mai incearca ! Crede ca suntem PROSTI ?

  3. traseism-politic… se cam practica si scoate in evidenta faptul ca NU este interesat de binele orasului, ci doar sa obtina functia de primar….si bineinteles avantajele care vin o data cu obtinerea functiei…nu mai are nici o rusine…partid de dreapta sau de stanga?!..ce mai conteaza el vrea cu orice pret ciolanul…ce sa-i faci?

  4. HMMMM , STITI CUM SINT PRIVITI POLITICII CARE SE RESPECTA IN STRAINATATE CARE AR INCERCA ,, DOAR ” SA FACA ASEMENEA LUCRURI SA MIGREZE DE LA UN PARTID LA ALTUL? AR FI PRIVITI CA NISTE COPII DIN FLORI ADICA BASTARZI SAU CA PE UN CPIL CARE ISI RENEAGA PARINTII…….. DECI SE INTELEGE DE LA SINE CE FEL DE PERSOANA ESTE ACEST MIHAI POPA……..DE FIECARE DATA CIND PRVESC CE SE INTIMPLA IN ROMANIA PARCA TOT MAI TARE MA INCHID IN MINE SI NU DORESC SA MA MAI INTORC VREODATA IN ROMANIA…..

LĂSAȚI UN MESAJ