De acum se pot vota proiectele din programul Bugetare Participativă- Făgăraș 2022

0
123
http://webmobile.xdev.ro/fagarastv/player.html

Primăria Făgăraș a lansat, începând cu 2 mai, cea de-a patra ediție a bugetării participative, când a deschis sesiunea de înscriere a proiectelor concepute de cetățeni. Astfel făgărășenii au putut înscrie propunerile în perioada 2 mai – 6 iunie 2022, pe site-ul instituției.
Toate propunerile fost analizate de comisia de evaluare în perioada 7 iunie – 14 iulie. Perioada pentru analizarea proiectelor s-a încheiat, iar începând din 15 iulie și până pe 16 august, pot fi votate pe platforma dedicată, de către toți cei care locuiesc, muncesc sau studiază în Făgăraș, cu vârsta împlinită de 16 ani, urmând să fie implementate de către administrația locală după afișarea rezultatelor, care va fi pe 2 septembrie.
Dintre cele 20 de proiecte înscrise, 12 au fost declarate eligibile de către comisia din cadrul primăriei. Inițiatorilor le revine sarcina de a le promova intens în perioada următoare, iar cele care strâng cel mai mare număr de voturi vor fi implementate de către Primăria Făgăraș.
Procesul de votare se desfășoară pe platforma https://bp.primaria-fagaras.ro după ce vă creați un cont sau după ce vă autentificați (dacă aveți deja un cont).
Fiecare cetățean are 5 voturi disponibile, câte unul pentru fiecare dintre domeniile:
• Alei, trotuare şi zone pietonale
• Mobilitate, accesibilitate şi siguranţa circulaţiei
• Spații verzi și locuri de joacă
• Infrastructură educațională, culturală și de sănătate
• Oraşul digital
Bugetul total alocat, anul acesta, procesului de bugetare participativă este de 500.000 de lei.
Sursa foto: https://www.facebook.com/marian.orzan.5

LĂSAȚI UN MESAJ