4 COMENTARII

  1. Atat timp cat la Fagaras inca nu sunt bolnavi personalul medical poate fi transferat la Brasov! Asa a procedat Iasiul, ca sa nu se infecteze! A trimis medici la Suceava! Dotati-i cu ce trebuie, nu-i aruncati carne de tun!
    La Brasov sa faca spitale de campanie pe stadioane, sali de sport, in targurile expozitionale!

    Fagarasul are populatie saraca si imbatranita! Batranii care au ridicat acest oras! Nu vrem sa ii sacrificam!

  2. Buna ziua, nu e vorba in acest moment de populatie imbatranita… vorbim de dotarile uzuale ale spitalului Mun Fagaras in zile obisnuite fara Covid-19. Oameni buni, dl ministru al sanatatii, dle prefect…. responsabili cu viata cetatenilor care va platesc taxe…. ce faceti cu banii nostri? Daca acum 4 luni acest spital nu putea oferi lenjerii de pat curate intr un weekend credeti ca ar putea fi spital suport? Sunt doar o apartinatoare a unei bolnave din aceea perioada…. dar daca continuati asa voi reveni cu detalii specifice unei zile obisnuite… Covid-19 ar fi SF pentru spitalul Fagaras…. iar Suceava mic copil fata de ce ar deveni putea deveni orasul nostru…. Sanatate tuturor!

  3. DOAMNE FERESTE ,MINISTERUL SA DEA FONDURI SPITALULUI DIN FAGARAS NU SA ADUCA PE CEI INFECTATI DIN BRASOV, SA-I INFECTEZE SI PE FAGARASENI ,ATUNCI DE CE MAI TINETI OAMENII IN CASA ? FACE-TI SPITAL PE STADION SI ADUCETI MEDICI SPECIALIZATI PT.ACEST VIRUS .

LĂSAȚI UN MESAJ